Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-10, 21:50
emm napisał/a:
i wkurzają mnie ludzie w moim wieku, którzy palą i piją, aby się pochwalić.
mnie również, ale co na to poradzić. Młodzi ludzie na różne sposoby chca zdobyć szacunek otoczenia
emm napisał/a:
alkohol spróbuję po osiemnastce, bo przysięgałam przed Bogiem [większość ludzi śmieje się, gdy im to mówię], a może i wcale nie spróbuję, bo jakoś mnie wcale do tego nie ciągnie.
mnie ludzie uważaja za osobę nie pijaca w ogóle, bo nie umawiam się z nikim na piwo itp. ostatnio raz alkohol spożywałem z okazji sylwestra {+/- czekoladki z alkoholem }
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-10, 22:53
Utrzymywanie poziomu rówieśnika to chyba jeden z najprostszych sposobów dotarcia do grupy.
Tak było od zawsze, bo już od małego rodzice mi to wpajali wiedze, jeżeli chodzi o presje towarzystwa, bardziej jednak kładli nacisk na Narkotyki.
Imię: Sabina
Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-11-10, 23:17
Ja nigdy nie paliłam, choć wielu ludzi próbowało mnie namawiać.
Przede wszystkim odrzuca mnie ten smród fajek.
Najbardziej nie lubie jak ktoś pali w moim otoczeniu, bo od smrodu fajek boli mnie głowa, mam już tak od zawsze. A tak poza tym szkoda kasy, wole wydać na jakieś nowe pierdółko do kompa itp. a żal mi jest tych ludzi jak Ktoś wyżej pisał że od każdego zbierają po groszaki żeby uzbierać na papierosy. Znam też takich ludzi. A najśmieszniejsze jest to że niektórzy mają markowe ciuchy, drogą komórkę a zbierają od byle kogo groszaczki.
Ożesz ale sie rozpisałam
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
lol rashell, jeszcze w zyciu o takim czyms nie slyczalem... zapal sobie spica lub marihuane, wtedy to zobaczysz, moze nawet pogadasz sobie z komputerem, firanka lub szafa.
Bartek napisał/a:
Utrzymywanie poziomu rówieśnika to chyba jeden z najprostszych sposobów dotarcia do grupy.
fail, w przeciwienstwie do wiekszosci znajomych ze szkoly/klasy nie urodzilem sie z dysfunkcja mozgu i chocbym sie zesral, to nie osiagne tak skrajnie niskiego poziomu.
P.S ja bym zabronil wszystkim palaczom, palic w miejscach publicznych, nawet na ulicach, niech zatruwaja powietrze wylacznie w swoim domu, otoczeniu, ale ja nie bede wdychal tego gowna i mam to w dupie, ze miliony ludzi zacznie sie wieszac z tego powdu, chcecie palic? to wylcznie w swoim domu.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-11, 18:04
m@tarci napisał/a:
ja bym zabronil wszystkim palaczom, palic w miejscach publicznych, nawet na ulicach, niech zatruwaja powietrze wylacznie w swoim domu, otoczeniu, ale ja nie bede wdychal tego gowna i mam to w dupie, ze miliony ludzi zacznie sie wieszac z tego powdu, chcecie palic? to wylcznie w swoim domu.
było by świetnie, ale to jest dość trudne do wdrażenia w życie... Zwłaszcza w krajach demokratycznych.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).