Umiecie czytać ze zrozumieniem? Gdyby zamknęli portal to był wydrukowała. Dlatego, że pisałam normalny pamiętnik, ale zajmowało to tużo czasu, więc przerzuciłam się na bloga. A kiedy skończe działalność na blogu mam zamiar to wszystko wydrukować, żeby poprostu mieć tak jak normalny pamiętnik, gdyż jak wiadomo w necie wiele rzeczy jednak może sie nie zachować, ktoś może Ci przejąć bloga, albo jak widać może niedziałać przez dwa tygodnie;)
Więc nie bardzo rozumiem, co w tym chorego?!
apropo, tu nie ma nic do rzeczy czytanie ze zrozumieniem, chyba że dasz mi jakiś przykład jak bardzo w niestosowny sposób zinterpretowałam twój pościk.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Ojej, chciałam Ci wyjaśnić, że ja nie widze nic dziwnego w drukowaniu notek pod koniec działalności bloga. Zwłaszcza jeśli bloga prowadzi się już 4 lata i to nie od tak, jakieś ocenki, głupie słitaśne notki, co dzisiaj robiłam itd. Tylko opisuje się własne odczucia. I szkoda by było dla mnie żeby to wszystko gdzieś przepadło. Tymbardziej, że chciałabym kiedyś do tego wrócić, poczytać i powspominać - tak poprostu. Od tego wkońcu są pamiętniki, a więc i blogi, tak?
Ja do swoich notek jestem bardzo przywiazany i pewnie również je zachował, może nie wydrukował, ale np. zgrał na CD
Ja byłem tak bardzo przywiązany do swoich wpisów z lat 2005-2007, że po nieudanej migracji na joggera usunąłem je wszystkie. Bez żalu zresztą.
karcia92 [Usunięty]
Wysłany:
2008-12-16, 16:20
Nie bardzo rozumiem, ale ok.
Nie widze sensu dalszej tej rozmowy. Ok nie podoba Ci sie pomysł zachowanie notek, to nie, mi sie podoba i koniec rozmowy na ten temat.;) Każdy ma różne poglądy i to, że sie ich nie akceptuje to nie trzeba od razu mówić, że są chore.
[ Dodano: 16-12-2008, 16:24 ]
A wyjaśniałam, bo chyba nie zrozumiałaś za pierwszym razem ;P
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).