No coz, polowa pewnie nawet nie wie ze cos sie tam dzieje, takie zwykle newbie albo noobki i niestety nie wiedza ze sa takie miejsca(''lepsze'').
Ale mi to nie przeszkadza, po co tacy komu, jak ktos sie czyms interesuje i ma o czyms pojecie, to na pewno trafi w lepsze miejsce.
Bardziej trzeba patrzec na wartosc niz ilosc, ale robta co chceta.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
chodzą plotki, że administracja ma kłopoty z dostępami do serwerów, inne głoszą, że nowa wersja Mylog.pl jest już na wykończeniu.. no ciekawe jak to będzie i kiedy to wprowadzą
i oczywiście pytanie za 100 punktów - czy nowa wersja jeżeli takowa istnieje będzie konkurencyjna dla obecnych serwisów blogowych :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
gold-design [Usunięty]
Wysłany:
2008-07-24, 13:37
a wezcie z tym mylogiem moim zdaniem jest to najlepszy serwis ma b.duzo funkcji itp.. ale ja kurde dziekuje bardzo za te przerwy techniczne , wysylasz esa na reklame a oni nieodsylaja kodu a kase z tego maja nic nie robia z tym serwisem ludzie na nich wtykali na admin.mylog.pl to wylaczyli ksiege gosci i komentarze chyba jakies zarty sobie robia juz polowa osob z myloga uciekla na bog4u XD
jeżeli kod z smsa nie przychodzi to zgłoś to do operatora jako reklamację. Widocznie dzieciaki tego nie robią, jak się nie robi hałasu to tylko ręce zacierać na darmowy zysk
YukiViki [Usunięty]
Wysłany:
2008-07-30, 13:32
no na przykład dzisiaj. godz. gdzieś tak 10, włączam kompa, potem internet, wpisuję "mylog.pl" i czekam. i nic. nie doczekałam się. nic się nie wyświetliło. próbuję drugi raz. to samo. trzeci raz. to samo. a weź to! po 11 znowu spróbowałam. wyskoczyło okienko, że "w tej chwili serwis jest niedostępny, proszę spróbować za parę minut" ołkej, próbuję za te kolejne parę minut i nic! znowu to samo! grrr... oszaleć można tylko!! dopiero gdzieś tak po 14 udało mi się wreszcie wejść. męczyłam się z wchodzeniem 4 godziny. kurczę no. kiedyś było tak, że za drugim razem się wchodziło, ale teraz to już jest przegięcie. normalnie nie można tak! ehh... mimo wszystko nie odchodzę z myloga. możecie sobie mówić, że się przyzwyczaiłam itp itd, ale w każdym bądź razie, nie widziałam blogów (te na, która ja wchodziłam) które by miały tyle funkcji, można by było bajerować z HTML'em , bo to dzięki mylogowi nauczyłam się robić szablony itp ogólnie nie porzucam go i czekam na cud, czekam na to, żeby w końcu można było wejść od razu i o którejkolwiek godzinie. tak jak to było kiedyś
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).