Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2008-05-18, 20:35 Co się dzieje z Mylogiem ?
|
|
|
Ciekawi mnie co się dzieje z mylogiem, tym super serwisem, który wychwalali ludzie uważający, ze zazdroszczę budują stronę mylog.pocałuj... ?
Z tego co zauważyłem, newsów nie ma tam od stycznia, w marcu pojawiła się tylko informacja, ze są w internecie już 4 rok. Gdzieś zasłyszałem, że powstaje jakaś nowa wersja... ile w tym prawdy ? bo jak na razie to mylog jakby podupadał.
Słyszałem, ze przez kilka dni nie można się było zalogować do panelu.
Reklamy, których nie miało być są nadal i to coraz większe, statyczne plus ruchome kwadraty, które trzeba zamykać bo się nie da nic przeczytać, a ich zamkniecie czasem jest niemożliwe.. wchodząc na te blogi czuje sie jak na onecie tam też na górze zawsze takie duże bannery są.
alternatywna domena slowa.pl to już w ogóle porażka...
Ktoś także informował mnie, że wykupione reklamy sie nie wyświetlają, prawda to ?
forum myloga nie działa już z rok, jeżeli nie dłużej, więc nie ma gdzie za bardzo zasięgnąć konkretnych informacji co się tam dzieje :>
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2016-11-20, 23:18 ]
zobacz również wątek z 2016 roku dlaczego myspot / mylog nie działa?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|