mylog jeżeli ma ochotę wrócić w dobrym stylu będzie się musiał na prawdę mocno postarać i zaszaleć z dodatkami, bo od czasu kiedy był szał na niego minęło już kilka "blogo-er" i obecnie serwisów blogowych prześcigających myloga jest na pęczki. Nikt już raczej nie zapłaci 10 złotych za 600KB miejsca na pliki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Yzoja, ja też byłam przez 4 lata przyklejona do myloga, a teraz od pół roku jestem na blog.pl i pytam sama siebie jak mogłam być tak głupia, żeby kiedykolwiek z mylogiem męczyć Blog.pl jest lepszy pod każdym względem.
byłam na blog.pl i naprawdę moim zdaniem jest trochę spartańskie.
ja uwielbiam w Mylogu to, że są kluby i ulubione i dział o mnie, i edycja CSS i generalnie jest to dość proste w obsłudze. masz możliwość wrzucenia szablonu od razu na wszystkie podstrony, do tego są szczegółowe statystyki i jak komentujesz zalogowany, to się pokazuje link do Ciebie i avatar. w innych tego brakuje.
no chyba że coś mi umknęło.
blog.pl dla mnie jest spartański strasznie
blogx.pl już ewentualnie by się nadawał, ale to też nie to...
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).