Gdzieś przy zaproszeniu powinien być link "Zablokuj aplikację" - klik, sprawa załatwiona.
Jeżeli nie chcecie oglądać na ścianie wpisów o nowych zwierzątkach czy innych mafiach - najazd myszą na treść takiego wpisu i pojawia się przycisk "ukryj". Wybieracie "ukryj [tutaj nazwa aplikacji]" i świat znowu jest piękny.
Łączę sie w bólu, sam zgrzytałem zębami zanim nie opanowałem tej funkcji.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-02-20, 18:58
Lukem napisał/a:
Wybieracie ukryj [tutaj nazwa aplikacji] i świat znowu jest piękny.
O kurde! Ale fajnie. Teraz czekam tylko na jakieś zaproszenie z farmville.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-02-20, 19:49
Hahahaha.;DDD Pierwszy raz spotkałam się z takim najazdem na te gry, raczej znam osoby, które wstają o 2 w nocy, aby zebrać warzywa i nie zdają z tego powodu sesji.;-)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-02-20, 19:56
Laleczka napisał/a:
Hahahaha.;DDD Pierwszy raz spotkałam się z takim najazdem na te gry, raczej znam osoby, które wstają o 2 w nocy, aby zebrać warzywa i nie zdają z tego powodu sesji.;-)
nie, no bez jaj, to już farmvilloholizm ;D
a tak serio, przy każdym warzywku jest czas podany, więc siejąc można ustawić kwitnięcie tak, by zebrać plon o żądanej porze
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
zobaczcie jak mógł wyglądać Facebook, ale firma nie przyjęła tego projektu.
interesujący ten wygląd naprawdę.
miglu149 napisał/a:
Obecny jest chyba lepszy.
w sumie, jest prosty, funkcjonalny, nie jest przewalony grafikami.
Ach, Farmville, grałam w to kiedyś, nałogowo. Pamiętam, że potrafiłam przypadkiem wieczorem zasiać truskawki (4h), więc mówiłam sobie: a to obejrzę jakiś film i poczekam do tej trzeciej... tak tak, to były czasy. A potem zauważyłam, że zabiera mi to pół dnia, razem z Fishville. I się skończyło, grałam tylko w Treasure Madness, ale stwierdziłam że to też zabiera mi duuużo godzin z dnia, bo wszystko co miałam zrobić opóźniało się przez tą gierkę.
teraz tylko od czasu do czasu gram sobie w Wild Ones (coś jak Wormsy) i jakieś jeszcze gierki, które aż tak nie uzależniają
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Ja na facebooku cisne w : Mafia Wars, Farm Ville, Pet Ville, Street Racer, Treasure Isle, Hotel City, i w każdą gierke wystarczy jak wejde 2 razy dziennie Więcej nie trzeba, do tego w Farm Ville zasadze jakieś pierdoły na 2 dni i spokój
Troche sprytu i jazda
A co do grafiki obecna jest lepsza bo tamta grafika jest za bardzo rozbudowana moim zdaniem. Teraz jest wszystko intuicyjne a tam to troche by zamieszania było moim zdaniem.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
w Farm Ville zasadze jakieś pierdoły na 2 dni i spokój
ja miałam duże pole, i nawet mając traktor i kombajn schodziło mi z zebraniem, wypieleniem i zasianiem wszystkiego jakieś pół godziny. Uznałam to za stratę czasu, cóż
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).