Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Uwielbiam facebooka, świetna strona Ciekawe aplikacje itd., można dodawać dużo zdjęć, dodawac informacje o impezach i przede wszystkim to łatwy kontakt ze znajomymi
A ostatnio dostałam nawet termokubek bo zapisałam się do grupy mojej ulubionej kawy ;D
Mogę powiedzieć, że jestem uzależniona od facebooka ;D gdy jest włączony komputer, oczywiście włączony jest także facebook!
Wcześniej grałam w jakieś gry, teraz po prostu pisze ze znajomymi, komentuje, dodaje, klikam w aplikacje
Teraz nic tylko iść na film o facebooku ;D
Ja jakoś nie rozumiem szału wokół fejsa. Od długiego już czasu przymierzam się do zarejestrowania się tam, ale przekonana wciąż nie jestem. Kiedyś koleżance nawalił net, więc logowała się u mnie na fb - co chwilę miała tylko jakieś informacje ile kto zebrał plonów albo złapał kurczaków w jakiejś grze. WTF? Jakby to był taki "poważniejszy" serwis (w odróżnieniu od chociażby nk), to ok, pomysł fajny, ale skoro dołączają do tego takie bzdury, to coś chyba nie halo.
A jak na złość, cały świat (no dobra, przesadzam) jest uzależniony od facebooka, ostatnio nawet wykładowca na zajęciach zapowiedział, że materiały do przeczytania będzie nam zostawiał na... facebooku. Jak chcemy się z nim skontaktować, np. w sprawię konsultacji, to też tam. Hurra.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Ostatnio zmieniony przez Kredka 2010-10-22, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
ja facebooka założyłam w zeszłym roku, ponieważ chciałam utrzymać kontakt ze znajomymi z innych krajów, których poznałam na warsztatach. Pod tym względem facebook jest bardzo przydatny
Haha u mnie już nie ma za dużo informacji o kurczakach i plonach, szał na gierki chyba nieco zmalał
chciałam utrzymać kontakt ze znajomymi z innych krajów
No właśnie, to mnie najbardziej przekonuje do zarejestrowania się tam - mam sporo znajomych z innych krajów, poznanych wirtualnie przez last.fm czy myspace, do tego dochodzą jeszcze ci poznani na praktykach w Studium dla Obcokrajowców, i fajnie by było ten kontakt podtrzymać. Skoro mówisz, że kurczaków już mniej tam grasuje, to może dam się przekonać.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).