Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 35 Dołączył/a: 13 Lut 2011 Posty: 5 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-02-18, 23:17
tyle, że w przypadku fejsa wszystkie zmiany są na lepsze, ale wiadomo... polak ponarzekać musi.
jeśli chodzi o nową przeglądarkę zdjęć, to po pierwsze teraz lepiej się je przegląda. całe zdjęcie widzisz na czarnym tle (kiedyś często trzeba było zjechać myszą, gdy ludzie dawali duże zdjęcia), a po drugie nikt Twojego zdjęcia nie zapisze oczywiście istnieje print screen, ale wtedy pogarszamy o dużo jakość zdjęcia.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2011-02-19, 16:03
Natan napisał/a:
tyle, że w przypadku fejsa wszystkie zmiany są na lepsze, ale wiadomo... polak ponarzekać musi.
Nie wiem dlaczego, ale wszyscy piszą, że tylko Polacy narzekają. Są takie grupy jak "I HATE THE NEW FACEBOOK PHOTO VIEWER" i należą do nich głównie obcokrajowcy (oczywiście znajdą się też tam Polacy). Na forum grupy lubiącej Marka Zuckenberga w temacie o takiej nazwie (I HATE..." udzielają się też tylko obcokrajowcy, więc to nie tylko Polakom przeszkadza.
Cytat
po drugie nikt Twojego zdjęcia nie zapisze
Wystarczy kliknąć "Otwórz na nowej karcie" albo scrollem na zdjęcie i możesz zapisywać...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Lubię fejsa, bo wszystko czego chcę od internetu mam w jednym miejscu No i mogę jednocześnie rozrywać się w internecie i utrzymywać znajomości, świetna rzecz. Ostatnio na przykład moi znajomi świrują na punkcie tych gierek (uwaga! 18+!)
betsson_jackpot
betsson_ruletka
Wurzel [Usunięty]
Wysłany:
2011-05-01, 18:54
Przeszedłem z nk na faceboka jakis czas temu. I nie zamierzam wracać.
Fajnie było zorganizować ze znajomymi spotkanymi na NK spotkanie klasowe i zobaczyć ich po tylu latach
to jest plus takich portali, że można zrobić to 'sprawnie i szybko' jednocześnie powiadamiając jak największą liczbę osób praktycznie w tej samej chwili
Jakoś nie potrafię zrozumiec fenomenu tej strony. Niedlugo nawet kazde drzewko na ulicy bedzie mialo swoj profil, pytanie tylko na co to? Do utrzymywania kontaktu ze znajomymi - okej, lecz nie jako reklama wszytkeigo i wszedzie.
Gocha [Usunięty]
Wysłany:
2011-05-28, 16:34
A jak z konkursami na FB? bierzecie w nich udział?
Wiele ich jest i słyszałam że spora szansa jest też na wygraną. Ja teraz próbuję szczęścia w konkursie dwóch kalorii można wygrać wczasy na Seszelach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).