Imię: Karolina G.
Wysłany:
2015-04-28, 10:29
ja uwielbiam disqusa - na razie działa bez zarzutu, więc nie mam zamiaru go zmieniać.
Z komentarzy facebooka nigdy nigdzie nie skomentowałam - jakoś mi nie leży
Postawiłem na Disqusa. Nie narażam się na spam anonimowych osób, a w dodatku pozwala mi on łatwiej nawiązać kontakt z czytelnikami i innymi blogerami ;)
Według mnie tylko Disqus. Bardzo ułatwia komunikację z czytelnikami, powiadomienia zawsze "na oku" i nie mam mu póki co nic do zarzucenia. Komentarze Bloggera nie są złe, ale nie chce mi się za każdym razem wracać i sprawdzać czy autor bloga odpisał. Wiem, wiem, że można zaznaczyć aby przychodziły powiadomienia, lecz wtedy przychodzi wszystko jak leci.
Kurcze, tak mnie korci żeby tego Disqusa zainstalować, ale jednocześnie szkoda mi tych parudziesięciu komentarzy które już ludzie u mnie pozostawili (Opcja importu z Bloggera tymczasowo nie działa) I jak tu żyć?
Kurcze, tak mnie korci żeby tego Disqusa zainstalować, ale jednocześnie szkoda mi tych parudziesięciu komentarzy które już ludzie u mnie pozostawili (Opcja importu z Bloggera tymczasowo nie działa) I jak tu żyć?
Widzę dwie opcje:
1. Poczekać aż opcja importu wróci. Może warto zapytać załogi Disqusa o przybliżony termin.
2. Zainstalować Disqusa i w momencie kiedy przywrócą opcję importu, nadrobić zaległości.
Opcja importu nadal nie działa, ale mimo to skusiłam się na disqusa. A powód prozaiczny, choć z tego co czytam jeszcze nie wypunktowany - zależy mi na zdjęciach w komentarzach.
Ja się właśnie przymierzam do disqusa - szkoda mi komentarzy, które już są, ale patrząc po własnej aktywności na innych blogach: czasem nawet zapomnę, że z kimś o czymś rozmawiałam, a disqus przychodzi z pomocą i odeśle do pojawiających się odpowiedzi. Mi jako czytelnikowi ułatwia to wiele, więc chyba ułatwieniem podzielę się również z czytelnikami moimi
Aż z ciekawości zajrzałam, czy uda mi się pobrać komentarze, które wcześniej się nie zsynchronizowały. I okazuje się, że niestety jest to niemożliwe. Szkoda.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).