Ja polecam szczerze Double Wear od Este Lauder. Używam CODZIENNIE od grudnia- mam jeszcze na miesiąc używania. Podkład za 140 zł wychodzi mnie taniej niż drogeryjne
Pamiętajcie tylko, że większość podkładów nie nadaje się do nakładania palcami - trzeba to robić gąbeczką albo pędzlem.
Ja na specjalne okazje mam Kanebo, a na codzień Maxfactora.
Azjatycki krem BB Misha Perfect Cover w odcieniu 13. <3
Ubolewam nad ceną, ale efekt i korzyści pielęgnacyjne - mega. Jako posiadaczka suchych skórek mimo peelingów mogłam o nich zapomnieć przy jego używaniu!
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Pamiętajcie tylko, że większość podkładów nie nadaje się do nakładania palcami - trzeba to robić gąbeczką albo pędzlem.
Ja na specjalne okazje mam Kanebo, a na codzień Maxfactora.
Pomijając, że dotykając brudnymi palcami rozcieramy na twarzy niezły syf
Sama używam pędzla i tu warto zaznaczyć, że pędzle też trzeba czyścić. I te do podkładu i te do pudru, bronzera i oczu.
Nie zgodzę się co do nakładania pędzlem kremów BB - je z założenia nakłada się palcami... buzię i dłonie najpierw wypada umyć, to sobie nic nie rozetrzemy ^^
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-11-22, 12:59
A ja polecam krem BB Dr G zamiast podkładu
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
koperkova Blogger.Klub
Wysłany:
2016-07-25, 09:38
Bourjois healthy mix serum.. lekki, dobry dla bladziochów i jak pięknie pachnie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).