Mam teraz Samsung S3 i nienawidzę go. Totalna porażka jeżeli chodzi o baterię.
Dlatego teraz zdecydowanie celuję po postu w małe modele, najlepiej 4 cale i dobry aparat - a przy tych wymaganiach to tylo iPhone mi zostaje
Mam teraz Samsung S3 i nienawidzę go. Totalna porażka jeżeli chodzi o baterię.
Jeśli Twój telefon ma więcej niż rok i używasz tej samej baterii od nowości - kup nową (oryginały Samsunga kosztują ok. 50-60 zł). Serio. Przez długi czas narzekałem na ten sam problem, jednak po wymianie baterii mój stary SGS3 nabrał nieco wigoru.
Oczywiście nie wyeliminuje to elementarnego problemu wszystkich smartfonów, jakim jest max 1 dzień pracy na baterii, ale wyjdzie taniej i sensowniej niż przesiadka na stary model iPhone'a (z ekranem 4" tylko takie Ci pozostają, przynajmniej do czasu prezentacji nowych modeli).
Oczywiście nie wyeliminuje to elementarnego problemu wszystkich smartfonów, jakim jest max 1 dzień pracy na baterii,
No nie jest tak źle Mam Nokię Lumię 730 (dual sim) i przy dość intensywnym użytkowaniu trzyma do 3 dni (intensywny jak na mnie to znaczy 1-1,5h czytania ebooków albo przeglądania internetu i pisania na forach, co godzinnej aktualizacji poczty w tle, instagramie, budziku...). Jak nic na nim nie robię (no poza pocztą insta - to działa zawsze, chociaż instagram mnie chyba czasem wylogowuje), to trzyma nawet 6 dni
I w sumie to jestem z tego telefonu na tyle zadowolony że nie myślę o innym więc można powiedzieć, że to mój wymarzony Ma wszystko czego mi trzeba i jeszcze więcej.
Marzy mi się jeszcze tylko żeby producenci aplikacji nie traktowali Windows Phone po macoszemu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).