A ja chętnie zwiedziłabym Islandię, a z ciepłych krajów Hiszpania mnie korci.
W Polsce - Mazury. w górach już byłam. Nad Bałtykiem również. Może teraz pora na jeziora?
Gohan Blogger.Klub
Dołączył/a: 02 Maj 2015 Posty: 14
Wysłany:
2016-01-03, 23:51
Moje największe marzenie... odwiedzić Malediwy... <3 jednak finansowo to masakra... mogę oszczędzać 10 lat ale chociaż na tydzień jechać i zobaczyć... podobnie madagaskar i amazonka <3
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-21, 21:35
Byłam: Nowy Jork, Londyn, Praga, Berlin, a z chęcią odwiedziłabym Paryż.
Kiedyś miała to być Argentyna, do dziś nie wiem z jakiego powodu przyszło mi coś takiego do głowy. Na chwile obecną marzy mi się podróż z aparatem na Islandię
Niestety mało tego świata zwiedziłam i zobaczyłam. Najwięcej Dolny Śląsk z to z tego względu że lubię zamki, ruiny, sztolnie i górskie wycieczki. A chciałabym pojechać do Irlandii, Irlandii Północnej, Norwegii i Wielkiej Brytanii.
MementoMori
Marzę o tym, żeby pojechać na Ukrainę (Czarnobyl, Morze Czarne i wszystko po drodze) oraz do Rosji (Moskwa, Petersburg, inne duże miasta, a na końcu Irkuck i Bajkał)
Moim marzeniem jest Nowa Zelandia... To jest miejsce w którym mogłabym żyć. Uwielbiam otaczać się zielenią. Jest tak absolutnie przepięknie!!!
Drugim marzeniem jest wybranie się i zobaczenie na własne oczy Mount Everest. Niekoniecznie zdobycie, bo jestem pewna, że poległabym na tym polu, jednak w Evereście jestem totalnie zakochana... Kto wie, może kiedyś mi się uda
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).