bardzo ważna
przynajmniej tak myślę
to jeszcze jeden kawałek Twojego internetu gdzie możesz zaciekawić czytelnika.
niestety w większości stron o mnie jest nudna jak falki z olejem
a wystarczyło by dodać zmontowany filmik urywki z życia by zachwycić innych.
ja do stworzenia swojej strony dopiero się przymierzam. kto wiem może pokażę moje wpadki życiowe
bardzo ważna
przynajmniej tak myślę
ja do stworzenia swojej strony dopiero się przymierzam. kto wiem może pokażę moje wpadki życiowe
Nie każdy chce zaciekawiać czytelnika swoim życiem prywatnym i nie zawsze ma to jakikolwiek związek z tym, co się na tym blogu umieszcza.
Jak planujesz pokazać swoje wpadki życiowe? Przecież raczej tego nie nagrałaś.
anonimowe11 [Usunięty]
Wysłany:
2017-04-06, 12:42
Na samym początku przygody z blogowania miałem taką zakładkę, ale szybko została usunięta. Wydawało mi się, że jest ona zbędna, ale po przeczytaniu tego wątku, chyba zdecyduję się na jej przywrócenie.
bardzo ważna
przynajmniej tak myślę
Nie każdy chce zaciekawiać czytelnika swoim życiem prywatnym i nie zawsze ma to jakikolwiek związek z tym, co się na tym blogu umieszcza.
Jak planujesz pokazać swoje wpadki życiowe? Przecież raczej tego nie nagrałaś.
No co Ty gadasz?! Dlaczego "flaki z olejem"? Ludzie nigdy nie są nudni, tylko nieumiejętnie o sobie piszą... A szkoda, bo odrobina dystansu i poczucia humoru może cuda zdziałać
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).