Strona o autorze nie jest chyba konieczna w każdym przypadku. Nie chcę się wymądrzać, bo specem nie jestem. Na swoim blogu mam taką zakładkę, bo z racji tematyki zdrowotnej, w pełni podpisuję się pod swoimi słowami i identyfikuję z wartością merytoryczną.
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Strona o autorze nie jest chyba konieczna w każdym przypadku. Nie chcę się wymądrzać, bo specem nie jestem. Na swoim blogu mam taką zakładkę, bo z racji tematyki zdrowotnej, w pełni podpisuję się pod swoimi słowami i identyfikuję z wartością merytoryczną.
Według mnie wszystko zależy od tego, w jaki sposób dana osoba podchodzi do swojego bloga.
Osobiście zawsze traktowałem strony i działy "O mnie" bardzo po macoszemu i, jak do tej pory, nikomu to specjalnie nie przeszkadzało. Mi tym bardziej. Osobiście uważam, że osoba traktująca swojego bloga jako działalność niezarobkową (czyli zwykłą pasję) nie musi się tym zbytnio przejmować. Warto co najwyżej wyraźnie podkreślić tematykę bloga i jechać.
Inaczej ma się sprawa, jeżeli ktoś zarabia na blogowaniu. Wtedy zawsze warto dokładnie informować czytelników i potencjalnych współpracowników, kim się jest i co się robi na blogu i poza nim. W przypadku blogerów zarabiających kasę na swoim blogu takie informacje mogą być wręcz niezbędne, aby czytelnicy wiedzieli, że mają do czynienia z profesjonalistą. Inna sprawa, że w takim wypadku przydaje się również profesjonalnie stworzony blog, z własną szatą graficzną i na płatnym hostingu.
ja przed chwilą właśnie dodałam o mnie w stopce bloga. zdjęcie + krótki opis, bo planuję usunąć "o mnie" ze stopki posta, a wrzucić tam linki do social. osobnej strony o mnie nie mam, ale planuję, tylko nie chcę tak banalnie duże zdjęcie + kilka informacji...
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Przez pewien czas uważałem że taka strona jest zbędna, starałem sie zachować możliwie największą anonimowość, ale ponieważ sam u siebie zauważyłem takie samo zachowanie co u Pani poprzednio wypowiadającej się, skleciłem te kilka akapitów dotyczących mnie... chociaż pewnie jeszcze nie raz przywitają one przycisk "Edytuj"
skleciłem te kilka akapitów dotyczących mnie... chociaż pewnie jeszcze nie raz przywitają one przycisk Edytuj
Najtrudniej napisać coś o sobie. Za to widzę, że opis jest bez zdjęcia. Czy sądzicie, że zdjęcie to dobry pomysł?
Tak, póki co jest bez zdjęcia, bo nie mam odpowiedniego do publikacji. Przydałaby się sesja u jakiegoś fotografa żeby zrobił zdjęcie które nie odstraszyłoby nikogo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).