ja też się wkurzyłam już na ten serwis, założyłam bloga na blog.pl ... i też sobie chcę przekopiować notki (4 lata i 4 miesiące prowadzenia bloga, więc mi zależy) a tu jak zwykle przerwa techniczna ;| i to juz od jakiś 2 tyg.
mam nadzieje, że mylog jeszcze odżyje, bynajmniej tylko po to abym zdążyła sobie te noty skopiować -.-
chcę przekopiować notki (4 lata i 4 miesiące prowadzenia bloga, więc mi zależy) a tu jak zwykle przerwa techniczna ;| i to juz od jakiś 2 tyg.
mam nadzieje, że mylog jeszcze odżyje, bynajmniej tylko po to abym zdążyła sobie te noty skopiować -.-
W takim razie łączę się z tobą w oczekiwaniu pozdrawiam.
Może mi ktoś powiedzieć, co sie dzieje z tym głupim mylogiem?! Prze mnie już to wkurza! Mam chęć napisać notke, a tu co?! Mylodżeg niedziała;/ Dlaczego na innych serwisach nie ma takich akcji?! Nie chciałam zakładać nowego bloga, bo szkoda mi notek, a teraz co? Mam nadzieje, że jeszcze będzie działał, bo jak nie to mogli przynajmniej poinformować, że zamykają serwis;/ To bym sobie wszystko druknęła;/;/;/;/ Jakbym wiedziała, że to będzie taki badziewny wiecznie zawieszający sie serwis to w życiu bym tu bloga nie założyła, o!
Jak myślicie, kiedy zacznie wszystko działać:D?
Ej, a moze to jakiś supraaajs, jak teraz wznowią?!;D
Sie zbulwersowałam;p
Nie ty jedna jesteś wściekła na myloga...
Mam nadzieję, że jeszcze zadziała bo też bym chciała zobaczyć jeszcze moje notki...
A żadnego dobrego archiwum internetowego nie moge znleźć...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).