Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2009-01-07, 01:24
Moim zdaniem ktoś, kto ma do czynienia z tym porypanym serwisem dostał się do tematów związanych z mylogiem i przestraszyl sie tego jaką antyreklame dla firmy moze stworzyc takie zaniedbanie tego serwisu.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Tematów na forach raczej nie ma zbyt wiele, ja natrafiłem na chyba dwa z niewielką ilością wypowiedzi. Te 3 na blogowiczu czytano może 20 tysięcy razy co przy 450tysiącach blogów jest kroplą w morzu, nikt by się tego raczej nie przestraszył
Ja uważam, że zyski z reklam maleją coraz szybciej. To normalne, że po tak długiej niedostępności wiele osób przeniosło się gdzie indziej czekając tylko na odzyskanie notek i tylko po to wywołują mylog.pl
Obecne włączenie usług może oznaczać albo czkawkę, albo natężenie ruchu w stronę kontaktu z właścicielem, ewentualnie przygotowanie do zmian jakie zapowiadano.
Warto by zasięgnąć opinii u testerów, znacie może jakiś ? w notce z czerwca 2007 o tym piszą na stronie głównej myloga.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2009-01-07, 11:34
Htsz napisał/a:
Warto by zasięgnąć opinii u testerów, znacie może jakiś ? w notce z czerwca 2007 o tym piszą na stronie głównej myloga.
wydaje mi się, że takowych w ogóle nie wyłoniono.
u mnie za każdym razem, gdy loguje się na jedno z kont, wyświetla się formularz, który za każdym razem wypełniam (a raczej wypełniałam, bo od dłuższego czasu nie ma to sensu).
gdyby wyłoniono testerów, to po pierwsze - zamknęli na dobre formularz, a po drugie - przynajmniej dali znać, że rekrutacja na testerów (ograniczonych chyba ilością) została oficjalnie zamknięta a testerzy już "pracują".
jakby nie było, śmiem bardzo wątpić, czy w ogóle ktoś przeglądał wysłane formularze.
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-07, 20:38
obawiam się, że mylog zapomniał w ogóle o tej akcji z testerami. a wiecie co mnie dziwi? tych ludzi w ogóle nie ma w sieci ja nie wiem ... nie dość, że im serwis pada, to dodatkowo o nich nawet nie słyszę.
co róż pojawia się jakiś admin jakiegoś portalu , a o mylogu cisza ....
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).