ja i tak zaopatruje się w sklepach ze zdrową żywnościa bo te tzw. bio produkty sa najlepsze zreszta wystapilam z petycja do dyrektorki mojego LP i ma się ponoć coś zmienić... ale pytanie czy się zmieni... Nie żebym była jakaś zakręconą przeciwniczką niezdrowej żywności (bo czasami też mi się przytrafi zjeść totalny "badziew" tj. kebab) ale nikomu nie zaszkodzi zastapic paczki lays'ow chrupkami kukurydzianymi, slodkiej bulki - bulka wieloziarnista z serem zoltym (np.) a batona jakimś owocem... przecież to co jemy jest bardzo istotne...
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
dokładnie... ale z młodzieżą wszechpolską nie wygrasz... co poniektórzy mają klapki na oczach a ich wzorem sa Stany Zjednoczone Ameryki ktore rozpowszechniaja swoje "jedzenie" (o ile ten syf można tak nazwac) po calym swiecie... boze powiedzcie mi co jest takiego w McDonald's, w KFC i w King Burgerze ze wszystkich do teg ciagnie!?
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
Według mnie jest to dobry pomysł... U mnie w szkole (podstawówka, już ją kończe 6 klasa) to same słodycze są... Najwyżej co można kupic trochę zdrowszego to drożdżówka jednak ona nie jest tak bardzo zdrowa, ale najzdrowsza w moim sklepiku xD
I dobrze, że mają chipsy zamienic na owoce ...
Chipsy owszem można jeśc, ale nie cały czas ! I potem niektóre dziewczynay pajacują, że chcą schudnąc, a dziennie wcinają 5 paczek chipsów ;/ no ludzie opanujcie sie ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).