Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-09-13, 13:51
ja nie wiem, wszyscy robią aferę z tego śledzika, że on taki beznadziejny i w ogóle. dla mnie to też porażka, ale się po prostu nie wypowiadam i olewam to ;D a te protesty to niezła dawka śmiechu, ludzie myślą, że nk usunie śledzika, a tak naprawdę nk ma nas daleko w dupie xD oby tylko jak najwięcej kasy mieć.
No właśnie, jak komuś się nie podoba to niech to bez słowa wywali a nie narzeka .
Już dzisiaj widziałem obrazkowe manifesty.
wkrótce zapewne czeka nas nowa fala nekrologów.
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
a te protesty to niezła dawka śmiechu, ludzie myślą, że nk usunie śledzika, a tak naprawdę nk ma nas daleko w dupie xD
tak. jak to zobaczyłam to o mało sie nie przewróciłam ze śmiechu. wydaje mi się, że ludzie chcą pokazać jacy oni to fajni nie są i ciągle narzekają, wykorzystując śledzika, któremu się przeciwstawiają. po prostu brak słów...
Moim skromnym zdaniem to największa głupota n-k.
Nawet większa niż te całe albumy i co najgorsze oceny.
Po pierwsze zajmuje pół strony ,po drugie może tylko ja mam takich 'inteligentnych' znajomych ,ale większość pisze tam w stylu 'wywalcie tego śledzika' etc.
Jeśli tak dalej pójdzie usune konto na nk...
Wysłany:
2009-09-13, 19:45
CzarnaKTB napisał/a:
Moim skromnym zdaniem to największa głupota n-k.
A moim skromnym zdanem najbardziej głupi są użytkownicy NK, którzy nie wiedzą jakie jest prawdziwe przeznaczenie Śledzika. Nie można nazwać tego głupotą... A jeśli komuś to nie pasuje to niech go po prostu wyłączy i po problemie... "Bajka powraca"... ==
CzarnaKTB napisał/a:
Nawet większa niż te całe albumy i co najgorsze oceny.
Tutaj się powtórzę... Komuś przeszkadza - niech wróci do poprzednich ustawień i po problemie.
Ludzie... Podniecacie się tym Śledzikiem i szczerze go nienawidzicie jakby to było bóg wie co... NASZA KLASA BĘDZIE DAWAĆ TEGO TYPU NOWOŚCI BO JEST TO PORTAL KOMERCYJNY I GÓWNO OBCHODZI ICH WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT!
Miałem zrobić własny obrazek z manifestem, ale odpuściłem. Zamiast tego wysprzątałem znajomych, którzy wstawili ten spam do swoich profili.
Ale tego, że co niektóre osoby, które uważałem za w miarę inteligentne, wkleiły ten bełkot i nawet nie zauważyły błędu ortograficznego - to ja nie rozumiem.
Trudno.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-09-13, 20:16
Nawet matki moich znajomych tym piszą, to jest dla mnie największa głupota jaka może być. Lukem, mój manifest jest na żarty hah ;d.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ten manifest to też dobry sposób na przesianie śledzików z każdego złego można wyciągnąć coś dobrego
A to prawda.
Tylko zastanawiam się co z tymi, którzy dziś to wkleili, a za miesiąc się zreflektują i zaczną śledzikować na poważnie. Chyba będę robił weryfikację co jakiś czas.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).