Tylko zastanawiam się co z tymi, którzy dziś to wkleili, a za miesiąc się zreflektują i zaczną śledzikować na poważnie.
może do tego czasu dopiszą parę linijek kodu, które spowodują, że będziesz mógł zobaczyć kogo ze znajomych nie śledzisz - coś na zasadzie "wspólni znajomi"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Śledzika nie da się wyłączyć ,bynajmniej nie w Internet Explorer.
Alumy ,Oceny etc da się ,sama mam wyłączone ,więc chodzi mi o ogół ,że to głupota jest. Chociaż każdy ma swój gust
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-14, 19:53
Cytat
Alumy ,Oceny etc da się ,sama mam wyłączone ,więc chodzi mi o ogół ,że to głupota jest. Chociaż każdy ma swój gust
Usuń sobie z znajomych z zakładki "śledzę" śledzonych znajomych i już.
We większości wyszukiwarek można ukryć okno śledzika tylko nie w IE
Wysłany:
2009-09-14, 20:26IE - jak zablokować śledzika w Internet Explorer ?
Krzysiek napisał/a:
We większości wyszukiwarek można ukryć okno śledzika tylko nie w IE
może to cichy atak na wIEjską przeglądarkę ?
CzarnaKTB napisał/a:
Instrukcja ukrywania śledzika dla IE:
część I
Otwórz notatnik, wpisz do nowego dokumentu:
Kod
#sledzik_box{display:none;}
zapisz plik jako sledzikstyl.css (rozszerzenie pliku ma być .css nie txt, jeżeli się nie udaje to rozszerzenie dokumentu tekstowego możesz zmienić też np. total commanderem)
część II
Otwierasz internet Explorera (instrukcja dla wersji 7), naciskasz na narzędzia, następnie:
Opcje internetowe [Dostępność] (na dole zakładki ogólne) zaznaczasz "formatuj dokumenty używając mojego arkusza stylów" w części - Arkusz Stylów Użytkownika opcją przeglądaj wyszukujesz uprzednio zapisany plik sledzikstyl.css i klikasz ok. Na karcie opcje internetowe zastosowujesz zmiany, następnie ok i powinno działać
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
na oficjalnym profilu śledzik wypuszcza komunikaty, że za wysyłanie łańcuszków nie ma nagród, prezentów i eurogąbek - widzę naiwniaków nie brakuje w każdej dziedzinie
Imię: Magda
Wysłany:
2009-09-16, 18:55
teneniel napisał/a:
bziuuuuuuuuuuuum - wyłączyłam to szkaradztwo.
Powiedz mi prosze jak to dziadostwo wyłączyłaś?
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
A ja napiszę jako to 30%, które nie chciało usunięcia Śledzika i widziało w tym jakiś potencjał.
Drodzy użytkownicy,
Dziękuje Wam bardzo za to, że zamiast poczekać te kilka-kilkanaście dni i poobserwować jak to działa (zwłaszcza że na pewno macie na listach osoby, które chętnie by to wykorzystały), rzuciliście się jak stado zwierząt żeby tylko to wyłączyć. W ten sposób naprawdę fajny (choć dopiero raczkujący i wymagający dopracowania) pomysł został przez Was zabity w zarodku. I gdy będziecie w przyszłości marudzić, że nk stoi w miejscu, nie rozwija się, nie ma nic nowego - przypomnę Wam, co zrobiliście ze Śledzikiem.
Dziękuję za uwagę, cieszę się że mogłem to z siebie wyrzucić. Ewentualne wycieczki personalne w moją stronę poproszę na PW, nie ma co pisać tego na forum.
napiszę jako to 30%, które nie chciało usunięcia Śledzika i widziało w tym jakiś potencjał.
niestety 30% to za mało, żeby przebić prawie całą nk wołającą: USUŃCIE ŚLEDZIKA!! a szkoda.
prosimy olać niezadowolonych użytkowników i kontynułować dalej .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).