Imię: Maciej
Wysłany:
2010-07-16, 19:30
Miałem kiedyś takie średniej długości, ale strasznie mnie irytowały. Wolę krótsze, ale nie jeża. Natomiast nigdy nie dopuściłbym się do tego, żeby mieć na tyle długie, żeby trzeba było je gumką wiązać.
______________________________________________________ Kiedy zgasną wszystkie światła, popatrz w niebo. Może ktoś do ciebie mruga?...
Imię: Sebastian
Wysłany:
2010-07-18, 17:38
Mam średnio długie. Nie wiem jak to nazwać ;p Sięgają mi do... emm... dolnej części szczęki - takie włosy mi odpowiadają. W krótkich siebie nie widzę, a dłuższe też zbytnio nie.
Nie mam dobrego zdjęcia, które by je pokazywały, dostane z obozu pięciodniowego foty, zobacze, może jakieś będzie dobre i wrzuce wam ;p
z tego co widzę moje włosy zapuszczam już prawie dwa lata, bo od ostatniego posta podcinałem je tylko lekko dla wyrównania (i znowu będę musiał to zrobić, bo rosną sobie jak chcą).
Irytować zaczynają już strasznie, ale sprawdzam swoją wytrzymałość. Nikt mi już nie powie, że nie wiem jak to jest mieć długie włosy, sięgają mi już za ramiona ponad 12cm - to rekord jeżeli chodzi o moje 25 lat życia (już do ramion był rekord), daję im pewnie jeszcze maks 6 cm szykują się zdjęcia a potem fryzjer
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
z tego co widzę moje włosy zapuszczam już prawie dwa lata, bo od ostatniego posta podcinałem je tylko lekko dla wyrównania (i znowu będę musiał to zrobić, bo rosną sobie jak chcą).
Irytować zaczynają już strasznie, ale sprawdzam swoją wytrzymałość. Nikt mi już nie powie, że nie wiem jak to jest mieć długie włosy, sięgają mi już za ramiona ponad 12cm - to rekord jeżeli chodzi o moje 25 lat życia (już do ramion był rekord), daję im pewnie jeszcze maks 6 cm szykują się zdjęcia a potem fryzjer
Fryzjer... i jak ścinasz? :>
Kurczę, zazdroszczę długości włosów, ja już 3 lata zapuszczam
na zdjęciu masz chyba dłuższe niż ja ;P
tak, będę ścinał. Nie układają się tak jakbym tego chciał, nie wszędzie są na tyle długie by się dało je spiąć - także przy wietrze jest to bardzo wkurzające. No i strasznie dużo czasu się przy nich spędza - mycie, suszenie, czesanie itp.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).