TheAhyy
Wysłany:
2009-12-27, 00:03
rashell napisał/a:
tylko ten pierwszy tez ma trochę gejowe
Zabrałam pierwszego lepszego, z pół długimi włosami.
O ile sie nie myle, to ten gościu to jakiś piosenkarz z bojsbendu xD Ale wiesz o jaki styl mi chodzi...
Wysłany:
2009-12-27, 17:14
"Toleruję" (bo wręcz ubóstwiam XD) chłopaków takich obciętych do ucha/za ucho, coś a'la (proszę się nie śmiać XD) Jesse McCartney
A takich ponad to, to...
Chłop musi być chłop, a nie baba. Z wyglądu też.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-12-27, 21:50
Ja kiedyś miałem długie włosy (bo chciałem być jak "większość" piłkarzy ), ale na szczęście moja mama wierciła mi dziurę w brzuchu i zgodziłem się na ich przycięcie. Po wizycie u fryzjera wyglądałem jak jakiś pedał, więc moja mama obcięła mi włosy na krótko i tak zostało do teraz. Ja raczej nie lubię jak chłopak ma długie włosy, bo nie zawsze wygląda to estetycznie. (oczywiście nie mówię o wszystkich)
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-12-28, 12:29
dziwne te wasze porównania do pedałów, zniewieścialec to prędzej
Mi się włosy długie u faceta kojarzą z kompletnym brakiem dbania o siebie i o swój wizerunek... nie no ale Jezusowi do twarzy z długimi, tak bardziej poważnie wygląda heheh
Ja mialem kiedys jak bylem maly takiego kiteczka z tylu, teraz zapuszczam irokeza sobie ale to tylko dla estetyki
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-12-28, 14:04
ja w gimnazjum miałam całą klasę długowłosych facetów (byli tacy co mieli włosy do pasa). w większości byli to deskorolkowcy albo fani ostrego rocka. byli oni określani mianem mopów... niektórzy byli jeszcze w miarę fajni, ale to były nieliczne wyjątki. reszta to po prostu małpy z buszu... jak dla mnie facet powinien mieć w miarę krótkie włosy, a jeśli długie to nie dłuższe niż do ramion ale po doświadczeniach z gimnazjum panowie z długimi włosami wzbudzają we mnie dziwne uczucie: coś pomiędzy obrzydzeniem a litością...
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Wysłany:
2009-12-30, 08:21
Cytat
ja mam jedną wielką szopę na głowie ;c
Jeeedwab
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-01-08, 22:54
Ja narazie mam krótkie ale zamierzam zapuszczać, i kiedy bede miał gdzieś włosy do ramion, zetne po bokach i zostanie mi taki irokez ;d o takim sobie marzyłem, moze to wydawać się brzydkie ale w miare fajnie to wygląda na żywo
[ Dodano: 01-04-2010, 21:58 ]
Stare i nie aktualne
Fryzura na czeskiego piłkarza,
Chce mieć tak jak Roberto Baggio !
Co o tym myslicie?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).