Zatem, jeżeli jest tutaj jakiś szczyl-buntownik, który myśli, że jest ok, to jego podejście z biegiem czasu na 95% się zmieni. Czym szybciej je zetnie, tym lepiej.
a ja mam zupełnie odwrotnie. Prawie cały czas nosiłem krótkie włosy a od 3 mam długie. Teraz sięgają za łopatki. Zrobiłem to z czystej ciekawości, tak samo jak zapuszczałem brodę. Będę miał przynajmniej co wspominać ;-) W nosie mam co uważają inni. Jak im się nie podoba to nie muszą się ze mną zadawać (skoro to wygląd o tym decyduje) :-)
Z tego co widzę w zeszłym roku zanosiłem się na ścinanie. Jak widać jeszcze tego nie zrobiłem. Nie szkoda mi ich. Zetnę jak przestanę wytrzymywać i będą mi strasznie przeszkadzać - to też pewien sprawdzian dotyczący kontroli złości
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mój kuzyn zrobił podobnie, cały czas krótkie włosy przez 20 lat, a teraz w drugą stronę poszedł.
Prawdopodobnie wszystko to tylko i wyłącznie z czystej ciekawości, tak jak już wspominałeś.
Ale ja przesadziłem z kucykiem. Nie liczyłem się ze zdaniem innych. Problem ze ścięciem włosów ma praktycznie każdy facet, który nosił je wcześniej przez więcej niż 5 lat Wiem z wywiadu.
Spoglądając na Twój rocznik, to razem waliliśmy jabola mając 1 roczek. Inne czasy, zwłaszcza, że subkultury były znacznie bardziej widoczne niż obecnie. Żeby dodać pieprzu, to miałem długie hery i rozporek między kolanami Można mnie było wówczas uznać za niezwykłego pokemona, hehe. Wszystko się zmienia.
Problem ze ścięciem włosów ma praktycznie każdy facet, który nosił je wcześniej przez więcej niż 5 lat Wiem z wywiadu.
nie noszę jeszcze 5 lat, ale włosy nie są dla mnie czymś ważnym - w kontekście "szkody". Mam kilka pomysłów na to co z nimi zrobić przed ścięciem, brakuje mi tylko czasu na zrealizowanie najlepszego pomysłu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ogólnie jak dla mnie to nie wygląda to zbyt męsko, mam wielu kolegów, którzy mają długie włosy i czasem splątują je w kucyk i wcale mi się to nie podoba i w sumie nie musi. Ważne żeby oni czuli się dobrze bo każdy ma prawo do tego na co ma ochotę. To tylko moje zdanie, sam nie chcę mieć długich włosów i prawdopodobnie nie będę miał
Długie włosy u mężczyzny nie wyglądają atrakcyjnie moim zdaniem. Na pewno są jednak jakieś pojedyncze wyjątki. Nie negują dłuższych włosów. Jednym jest ładniej tak innym tak - poza tym kim ja jestem, żeby mówić co jest fajne, a co nie Mówię tylko co mi się podoba.
Sam nosiłem zawsze krótkie włosy. Moja twarz takich wymaga
miałem kiedyś loki a teraz jestem na jeża, jak kto woli
Niupek-hupek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-12, 11:44
Ja mam średnio długie włosy i mi w nich wygodnie, a nikt mi nie zwraca uwagi że wyglądam jakoś źle.
Długie włosy nie może mieć każdy, to zależy od całkowitego wyglądu bo nie każdemu do twarzy w właśnie takich włosach.
Długowłosy się zgłasza! Zapuszczam od ponad roku, sięgają do ramion. Póki co nie zamierzam ścinać, bo mi nie przeszkadzają ; )
Co do ich wyglądu.. cóż, zdania są podzielone, ale większość jest na tak
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).