Mnie się marzy piękna wyspa na Morzu Śródziemnym, to znaczy
Cypr, wiem, że to miejsce słynie nie tylko z wyjątkowej kultury, wspaniały widoków, ale także doskonałych hoteli, dlatego moim aktualnym marzeniem jest spędzenie tam choćby tylko kilku dni.
Np. będąc w Kairze godzinę spędziłem w jakimś sklepie z perfumami.
To właśnie jest wielki minus zorganizowanych wycieczek... wszyscy przewodnicy mają jakiegoś deala z miejscowymi przedsiębiorcami, dlatego zwiedzanie sklepów zawsze w programie zajmuje "trochę" czasu. Każdy stara się dorobić coś na boku kosztem turystów.
Trochę się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że jak chce się odpocząć to tylko z biurem... Ja się np. w ten sposób nudzę i lepiej relaksuję się jak sama zorganizuję sobie wyjazd. Do tego większa satysfakcja Ale to oczywiście moje subiektywne spojrzenie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Hmmm...Od zawsze chciałbym odwiedzić takie miejsca jak Wyspy Wielkanocne/Madagaskar/Japonia oraz U.S.A.
Gdzie byłem? W sumie to jedynym "ciekawym" (dla mnie) krajem jaki odwiedziłem była Chorwacja.
Miałem przyjemność odwiedzić Niemcy, Irlandię, Czechy, Litwę i Rosję
Najmilej wspominam pobyt w Irlandii (2 tygodnie zwiedzania z pięciodniowym sylwestrem).
W przyszłości chciałbym zobaczyć Egipt, Grecję, Japonię, USA i Brazylię.
Swoją drogą patrząc na spadające ceny biletów lotniczych, zastanawiam się czy co jakiś czas nie zrobić sobie 2-3 dniowej wycieczki do którejś z Europejskich stolic.
______________________________________________________ Porozmawiajmy o... - Trudne tematy, ciekawe rozmowy. Bez tabu, łamiąc stereotypy. Zapraszam do lektury i udziału w dyskusji
Swoją drogą patrząc na spadające ceny biletów lotniczych, zastanawiam się czy co jakiś czas nie zrobić sobie 2-3 dniowej wycieczki do którejś z Europejskich stolic.
już nawet w Polsce przewoźnicy samolotowi zaczynają konkurować z pkp i autobusami
Dobry pomysł. Np. jeden weekend każdego miesiąca w innej stolicy Europejskiej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Byłam w kilku miejscach za granicą. Jednak marzy mi się podróż do Ameryki. Chciałabym zobaczyć Amazonkę. Do tego Australia. Może kiedyś uda mi się tam pojechać. Jak na razie nie stać mnie na taka wyprawę. Pozostaje Europa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).