______________________________________________________ http://exoplanet-spot.blogspot.com/ - Najnowsze odkrycia, analizy danych oraz predykcje na przyszłość!
jusiao Blogger.Klub
Wysłany:
2012-05-15, 08:23
byłam: Szwajcaria, Wielka Brytania, Ukraina, Niemcy, Słowacja, Grecja, Tunezja, Egipt, Turcja, Wyspy Kanaryjskie.
Mąż sam był w Zimbabwe i RPA i bardzo mu tego wyjazdu zazdroszczę.
A chciałabym zwiedzić Skandynawię wzdłuż i wszerz.
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2012-06-25, 10:08
Wałęsałem się po prawie całej Europie (Niemcy, Czechy, Słowacja, Węgry, Słowenia, Luksemburg, Dania, Szwecja, Litwa, Łotwa, Estonia, Chorwacja, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Wielka Brytania, Irlandia, Islandia, Ukraina, Rumunia) poza tym Turcja, Wyspy Kanaryjskie i Gambia. Z tych wszystkich wyjazdów zdecydowanie najfajniej wspominam Islandię i Gambię!
Chciałbym znów do Afryki polecieć...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2012-06-25, 13:48
Po wizycie w Afryce (a tam wiadomo, gorąco jak w piekle i kurz na drogach) zmieniłem na plus swoje nastawienie do mercedesów. Widziałem tam, że po prostu ta marka przeważa. Myślę, że dlatego, bo są solidne, mało awaryjne i proste w naprawie, przynajmniej te starsze modele.
Zakochany w podróżach.
Kocham Turcję, Budapeszt - ogólnie Węgry. Polecam wszystkim. Belgrad, Bratysława, Paryż - również godne polecenia.
Pragnę zwiedzić Czeczenię (Grozny), Bośnię (Sarajewo), Kosowo (wszystkie 3 przez moją pracę licencjacką), Czarnobyl (Prypeć), Kolumbię, Wietnam, Wybrzeże Kości Słoniowej. Choć to raczej odległe marzenia.
No i pragnę zwiedzić Europę na stopa, ale potrzebuję współtowarzyszki
Zwiedziłam wiekszosc Polski (z czego dobre 70% stopem), mieszkałam w Czechach, zaliczyłam Słowacje, Niemcy, Londyn, a od jakiegoś czasu pomieszkuje w Walii.
A co chce? Japonie. Zdecydowanie
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Ja nie lubie o piltyce Polski rozmawiac, bo to dla mnie temat na który za mało wiem. Obserwuje tylko kilka zjawisk, reszta mnie nie rusza. W Walii żyje mi sie lżej, chociaż cholernie za Polską tesknie i nie wykluczam powrotu. Niemniej jeszcze nie teraz. Jak skoncze szkołe, to kto wie
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).