Masz rację dziewczyno wracaj tutaj i nie przejmuj się polityką. Ale zanim pomyślisz o osiedleniu się tutaj na stałe, spróbuj przyjechać na przykład na wakacje na parę miesięcy i zobacz czy Ci odpowiada
Moje marzenie to piramidy egipskie nim zasypie je piach...
albo zanim je zburzą, bo znaleźli się tacy co do tego nawołują.
Ostatnio odnaleziono chyba jakieś nowe dzięki zdjęciom z Google Earth.
Ja to marzenie już spełniłem chociaż trochę za krótko zwiedzałem to co mnie najbardziej interesowało. Nie polecam "gotowców" tylko jakieś wycieczki, które skupiają się na ciekawych obiektach a nie sklepikach (perfumerie itp.).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Znajdują nowe, ale do tej pory nie ustalono w jaki sposób transportowano i układano olbrzymie bloki kamienne. Ich usytuowanie względem kierunków stron świata, gwiazd, proporcje...?
Ostatnio odnaleziono chyba jakieś nowe dzięki zdjęciom z Google Earth.
Słyszałam o tym, ktoś studiował mapy i nagle sobie znalazł piramidy, coś nieprawdopodobnego o.O
Cytat
Znajdują nowe, ale do tej pory nie ustalono w jaki sposób transportowano i układano olbrzymie bloki kamienne. Ich usytuowanie względem kierunków stron świata, gwiazd, proporcje...?
no, cóż, nie można mieć wszystkiego ale znajdzie się ktoś, kto to odkryje, to tylko kwestia czasu
azakarsan WordPress.Klub
Wysłany:
2012-08-22, 12:53
Moim marzeniem jest zwiedzenie Japonii, zwłaszcza w okresie sakura-zensen (ogólnie mówiąc okres kiedy kwitną wiśnie). Do tego zwiedzić te wszystkie świątynie.
Drugim marzeniem jest egipt. Zawsze chciałem na własne oczy móc zobaczyć dolinę królów i piramidy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
azakarsan WordPress.Klub
Wysłany:
2012-08-22, 20:41
Htsz napisał/a:
Dolina Królów i Świątynia Hatszepsut - tego zabrakło w mojej wyprawie do Egiptu, ale tydzień to za mało, żeby wypoczywać i zwiedzać na spokojnie
prawda na tak ciekawe miejsce jak Egipt tydzień to o wiele za mało. W 2 tygodnie może jeszcze by człowiek wszystko w miarę spokojnie pomieścił. No chyba, że nie chcemy spokojnego odpoczynku i spokojnego zwiedzania ^^
Klas napisał/a:
Japonia ciekawy kraj, ale Polacy sporadycznie odwiedzają te wyspę.
Cóż na szczęście trend w naszym kraju w teorii nie jest przeszkodą gorzej z czasem i kosztami, ale dla chcącego prędzej czy później nic trudnego (podobno )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).