Pale gdzies od 17 rż, nigdy nie pale w domu, ZAWSZE wychodze na dwór - dzieki temu w zimie ograniczam palenie
Ograniczenie palenia w miejscach publicznych jest dobrym zakazem, mimo ze jestem palaczem, pochwalam ten przepis. Skoro wychodze na dwor z domu na dymka to moge tez wyjsc z klubu, pubu czy restauracji. A ile znajomości można tak zawrzec
Wiek: 33 Dołączyła: 24 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Aberdeen
Wysłany:
2013-03-24, 21:18
Jestem strasznie zdziwiona jak słyszę widzę 12-16 letnich ludzi palących i wiedzą o tym ich rodzice i nic z tym nie robią ! Ja palę od 17 roku życia bardziej już 18 miałam ale rodzice dowiedzieli się o tym jak miałam 21 lat. U mnie to się chodziło w las żeby zapalić. Oczywiście powiedzieli `Twoje życie chcesz sobie niszczyć zdrowie Twoja sprawa` ale to już byłam dorosła. Ale jak kiedyś ukradłam tacie papierosa w wieku 13 lat i on to zobaczył dostałam po łapach i papierosa nie ruszałam. Chcę rzucić, ale do tego potrzebna silna wola a nie jakieś plastry, e fajki i takie tam.
Wysłany:
2013-03-25, 18:04
Ja do 20 roku życia nie tknęłam papierosa a potem jak już poszło to łohoho... Najpierw było niewinne podpalanie przy piwku a potem no to już wiadomo... I tak szczerze to na razie nie planuję rzucić, bo moja praca napawa w stres i to jest jedyne co mnie ratuje po porządnym wnerwie...
Ja nie palę od ponad roku już. Wcześniej paliłam 8 lat, paczkę dziennie mocnych papierosów. Nie chcę więcej, dzięki. Teraz czuję się jak nowo narodzona Rzuciłam z dnia na dzień, bez żadnych wspomagaczy.
Był czas że popalałam, spróbowałam kiedy miałam 15 lat chowałam się gdzieś koło domu miedzy garażami by nikt nie widział. Teraz nie palę i nawet ten zapach bardzo mi nie pasuje jak go czuję to aż niedobrze mi się robi. Jak widzę tych młodych szczyli z fajką w ustach to aż zal mi ich i nawet mam takie brzydkie myśli na ich temat i zastanawiam się ile tak naprawdę mają lat i w dodatku teraz to nawet nie kryją się z tym idą środkiem ulicy z papierosem i jeszcze się tym szczyci.:/
paliłam bardzo długo z kilkoma różnej długości przerwami. Teraz, od ponad roku jestem wolna !!!! A udało mi się rzucić dzięki ksiązce ALLENa CARRa
ŁATWY SPOSÓB NA RZUCENIE PALENIA
POLEcAM
______________________________________________________ pomysł na siebie, pomysł na dom
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).