A ja palę, ale nie bardzo dużo. Ciągnie się to już z przerwami cztery lata, zaczęłam w wieku 18 lat, choć były takie okresy, że nie paliłam 3-4 miesiące w ogóle. Lubię to bardzo, zwłaszcza zapalić sobie sama do kawy i sobie pofilozofować. Mam takie dni, że nie palę w ogóle, a czasem w ciągu dnia mogę wypalić pół paczki, zależnie od nastroju.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Mam dokładnie tak, jak Mała Czarna
Czasami nie palę przez kilka miesięcy, a czasami spalę paczkę dziennie, a czasami wystarczy jeden papierosek na dzień. Muszę mieć po prostu ochotę
U mnie z kolei ciągnie się to już około (wstyd się przyznać ) 8 lat. Kiedyś, kiedy byłam młoda i głupia to była chyba jakaś forma buntu, już sama nawet nie wiem o co mi chodziło. No i od tego czasu tak mi już zostało.
______________________________________________________ Publicystyka doprawiona garścią socjologii i szczyptą psychologii.
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-07-19, 08:37
Palę i nie zamierzam rzucać. Lubię to, podobnie jak towarzystwo palaczy.
Czasami zdarza się, że nawet zapominam o paleniu przez kilka dni, więc nie mam na to żadnego ciśnienia, jak z alkoholem.
Stella [Usunięty]
Wysłany:
2013-07-19, 11:35
Nigdy nie paliłam i nawet mnie nie kusiło, żeby próbować...
Nie palę i nie znoszę jak ktoś pali w mojej obecności. U mnie w domu się nie pali i od razu czuję ten "nieprzyjemny zapach" że tak to określę. A spróbowałem palenia na początku podstawówki.
Niestety palę, chociaż podejść do rzucenia było mnóstwo!
Palę już 2 i pół roku.
Chociaż jako nastolatka podpalałam, ale to tak dla szpanu bardziej, bez zaciągania
Teraz żałuję bardzo, że się za to świństwo złapałam.
Ahm, palę L&M Forward
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).