Ogólnie piszę na bieżąco, ale mam zawsze z 2 teksty na specjalną okazję, gdybym postanowił nagle zrobić sobie tygodniowy urlop od komputerów
Kiedy zbliża się czas wolny, również planuję napisać sobie kilka notek do przodu. Niestety to się nie udaje. Po napisaniu jednej jestem nią tak zachwycony, że nie umiem zabrać się za kolejną
______________________________________________________ tu bloguję: www.obszary.com
za wczesnie by mowic o standardzie. Poki co nie robie sobie wczesniej, staram sie codziennie cos dopisac. Aczkolwiek nawet teraz juz zdarzylo mi sie przygotowac podstawe dzien wczesniej.
Ja osobiście mam przygotowane zawsze 2-3 artykuły do przodu. Pozwala to wyeliminować dni, sytuacje, w których nie mam weny i uniknąć zastoju na blogu .
Ja mam dwa posty takie które zaczęłam, ale ciągle piszę i tak nowe notki bo wydają mi się ciekawsze niż tamte dwie ale są one po to żeby w momencie braku weny mieć coś co pozwoli zachować ciągłość blogowania Tak poza tym to notki wychodzą całkiem spontanicznie
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
Bardzo rzadko przygotowuję sobie posty, ponieważ zazwyczaj piszę na bieżąco. Chyba, że jest to post bardziej luźny, czyli np. moje wrażenia z wcześniej obejrzanych filmów - wtedy zdarza mi się stworzyć taki post wcześniej i wrzucić go wtedy, gdy mam zastój w czytaniu, aby na blogu nie było za pusto.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).