ja używam maybelline dream satin liquid i jestem bardzo zadowolona, z tym, że jest to podkład lekki, dla osób, które walczą z przebarwieniami na twarzy itp
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-20, 23:50
Ja też polecam Inglota, serię YSN czy jakoś tak ogólnie dobrze wychodzi się w nim na zdjęciach dobrze kryje, twarz naprawdę się zmienia...
Wysłany:
2013-03-25, 21:01
Ja stosuję Maybelline New Affitone.
Moja skóra bez pudru bardzo się błyszczy i bywa zaczerwieniona, próbowałam już to ukrywać pod kilkoma warstwami pudru ale albo nie mogłam dopasować koloru i moja twarz wyglądała dosyć dziwnie albo podkład nie pokrywał na tyle dobrze, żeby zakryć drobne niedoskonałości.
Ten fajnie się dopasowuje do koloru skóry i wygładza powierzchnię
Minus - jest w strasznie lejącej konsystencji a umieszczony w tubce jak od pasty do zębów i trzeba uważać żeby nie otwierać go w pozycji pionowej. Już nie raz mi się zdarzyło, że jeszcze rozespana rano odkręcam no i spodnie/bluzka do przebrania...
madamegreen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-27, 22:35
Ja nadal nie znalazłam podkładu, który spełniłby całkowicie moje oczekiwania. Ciągle, szukam, testuję, ale nie zostaję przy żadnym na dłużej ;/
Dla mnie mistrzostwo świata to podkład art deco high definition, prawda trochę kosztuje ale coś za coś butelka starcza mi na ok. 7 miesięcy przy codziennym stosowaniu, nie muszę używać pod niego żadnej bazy i wieczorem jest dokładnie tam gdzie nałożyłam go rano i co dla mnie najważniejsze dobrze udaje że go nie ma na twarzy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).