Mourinho to bardzo dobry trener, mający swoje własne zasady i trzymający się ich skrupulatnie. Albo ktoś się dostosuje albo nie. W poprzednim sezonie bardzo dobrze sobie Real radził, zdobył puchar ligi hiszpańskiej i puchar króla...w tym sezonie coś pękło, jakaś nić porozumienia między trenerem, a niektórymi piłkarzami. Dużo kłótni i niesnasek. Niestety, na tym cierpi cały zespół i to widać, ale i tak jestem całym sercem za Realem. Ma świetnych zawodników. Mam nadzieję, że w lidze mistrzów zajdą jak najdalej
Niupek-hupek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-12, 12:27
Nie jestem fanem piłki nożnej, nic o niej nie wiem ale zawsze jak mnie o to pytają odpowiadam że Real, nie wiem dlaczego ale to pewnie z powodu że większość przyjaciół też ma takie samo zdanie.
Jestem raczej za Barcą, jednak Real również szanuję. W końcu bądź co bądź, są to równie dobre kluby.
janekzgred WordPress.Klub
Dołączył/a: 12 Mar 2013 Posty: 10
Wysłany:
2013-03-12, 16:10
Ostatnio Real jest na fali w potyczkach z Barceloną. Jednak czy Barca spinała się na 100% to nie wiem, w lidze ma 13 punktów przewagi, w Pucharze Króla odpadła właśnie z Realem. Ostatnio w ogóle Barca ma słabszą passę ale jednak to ich bardziej szanuję za grę w ostatnich latach. Real robi dużo szumu wokół siebie.
Kibicuję Barcelonie, ale bez chorej nienawiści do Realu.
Co do LM, to według mnie w finale na pewno znajdzie się Real. Drugi mecz będę oglądać z wypiekami na twarzy, bo walczyć w nim będę dwie "moje" drużyny. Którakolwiek wygra - musi zdobyć trofeum w finale
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-10, 11:12
Szanuję Real Madryt i uważam, że to świetny klub, jeden z najlepszych na świecie, ale...
Niestety kibicuję Barcelonie. W starciu Messi vs. Ronaldo ten pierwszy też, jak dla mnie, zdecydowanie wygrywa. Za styl, za talent. Dodatkowo nie przepadam za CR7 ponieważ lubi sobie pogwiazdorzyć, a to czasem niesamowicie wkurza mnie w celebrytach (no cóż, popularny sportowiec to dziś także celebryta).
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
Szanuję Real Madryt i uważam, że to świetny klub, jeden z najlepszych na świecie, ale...
Niestety kibicuję Barcelonie. W starciu Messi vs. Ronaldo ten pierwszy też, jak dla mnie, zdecydowanie wygrywa. Za styl, za talent. Dodatkowo nie przepadam za CR7 ponieważ lubi sobie pogwiazdorzyć, a to czasem niesamowicie wkurza mnie w celebrytach (no cóż, popularny sportowiec to dziś także celebryta).
Tak powinien zachowywać się prawdziwy kibic. Z szacunkiem dal innej drużyny. Też kibicuje Barcelonie, ale szacunek do Realu trzeba mieć Tak samo mógłbym obrażać Xaviego za to, że utrzymuje przyjazne relacje z ikoną Realu - Casillasem. Skrajny fanatyzm to idiotyzm..
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-10, 11:55
Cytat
Tak powinien zachowywać się prawdziwy kibic. Z szacunkiem dal innej drużyny.
... i z szacunkiem dla drugiego kibica, przede wszystkim. Bo o ile fanatyzm na punkcie jakiś klubów nie jest jeszcze czymś bardzo złym o tyle brak szacunku do kibiców drugiego klubu to już idiotyzm. Rodzi to bardzo szybko nienawiść, kibolstwo i inne niegodne zachowania.
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).