O proszę - widzę, że czas najwyższy zmienić Kindla na nowszego ...
Ja od razu wiedziałem, że czytnik to jest coś w sam raz dla mnie - zawsze miałem opory przed noszeniem ciężkich ksiąg , także napewno fakt poręczności i wagi tego typu urządzenia przemówił do mnie w 100%
O proszę - widzę, że czas najwyższy zmienić Kindla na nowszego ...
Ja od razu wiedziałem, że czytnik to jest coś w sam raz dla mnie - zawsze miałem opory przed noszeniem ciężkich ksiąg , także napewno fakt poręczności i wagi tego typu urządzenia przemówił do mnie w 100%
Teraz już nawet podświetlane robią może jeszcze trochę i zaczną robić kolorowe
______________________________________________________ A tutaj bawię się i piszę o mądrych głupotach
Hmm... jednak nie widzę żadnego "podświetlanego". Chyba że masz na myśli to: http://www.amazon.com/Kin...keywords=kindle no bo niby też Kindle, ale to jednak jest tablet, więc niekoniecznie bym to z czytnikiem typowym porównywał.
Nie czytam e-booków. Nie posiadam czytnika, a czytanie na komputerze odpada - i tak wystarczająco dużo czasu spędzam przed jego monitorem pracując, a także udzielając się na blogach, forach, facebooku itd. Ogólnie jednak uważam je za dobry pomysł. Gdybym miała czytnik, na pewno bym się do nich przekonała.
Niedawno zakupiłem czytnik Pocketbook 622. Czytałem na nim 1 dzień, ponieważ.. się zepsuł. Teraz czekam już 3 tydzień na nowy. Ogólnie często czytam ebooki, na telefonie. Przeraża mnie ich cena- praktycznie taka sama jak książki papierowej.
Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 15:45
Uwielbiam czytać i szczerze mówiąc ie rozumiałam fenomenu e-booków... do puki nie dostałam smart-fona... ściągnęłam sobie aplikację do czytania e-booków i wsiąkłam. Teraz marzy mi się dobry czytnik do tego typu książek bo jest to fajna sprawa- jednak robimy się coraz leniwsi i łatwiej nam ściągnąć kupioną książkę niż iść do biblioteki/księgarni i kupować ciężki wolumin. Dodatkowo e-booki często można dostać o wiele tańsze niż ich kartkowe odpowiedniki.
E-booki to coś zupełnie innego niż książki. Nie mają one takiego klimatu. Przewracanie kartek, zapach świeżo zadrukowanych stron, układanie tomów na półce - z e-bookami tego nie doświadczymy. Mam nadzieję, że e-booki nie wyprą książek
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).