Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-07-22, 18:11
Zgadzam się. W Łodzi pod Centralem jest kilka budek z fast foodami, za 6 złotych można dostać takiego hamburgera, że wystarczy za obiad. A dodatków w postaci warzyw nie da się nawet zliczyć.
W ogóle tam nie jadam. Jako wegetariance nie ma tam dla mnie dużego wyboru, podobnie jak w innych sieciach, jak KFC czy Burger King. Parę razy zjadłam tam sałatkę, dla towarzystwa, kiedy inni jedli Za to McDonald's ma dobrą kawę, trzeba przyznać
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Imię: Gosia
Wysłany:
2013-09-02, 09:12
Ja słyszałam od znajomego, co pracował w owej restauracji, że we frytkach znajduje się substancja anty wymiotna. Od tamtej pory omijam szerokim łukiem...
Imię: Justek
Wysłany:
2013-09-02, 11:02
W każdym taki miejscu jest coś nie tak.
Czy to w mcdonaldzie, czy w kfc, czy w restauracji pod domem. Gdybyśmy mieli wiedzieć wszystko co sie dzieje, nic byśmy nie jedli!
Ja tam jem wszystko W mc też mi się zdarza stołować, choć nie jakoś specjalnie, ale lody mają pyszne. Mieli... bo zabrali mi mój ulubiony smak mcflurry!
whin Blogger.Klub
ciekawostką jest to, że pomimo wielu spekulacji na temat zdrowej żywności, w MC zawsze jest pełno ludzi. Nie kojarzę dnia, w którym nie musiałbym stać w kolejce. Fast food. Bzdura. Raczej Long food.
______________________________________________________ -----------------------
"Bo świat nie jest czarno biały"
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-09-10, 17:17
Miałem kiedyś pracę w której jeździłem sporo po mieście i czasem jadałem w maku. Ogólnie drogo i niezdrowo, płacimy za smak i szybkość. Wolę kupić sobie kebab.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).