Mimo tego, że zazwyczaj gotuję bardziej fit to nieraz mam ochotę na ociekającego tłuszczem burgera albo fryty (wiem wiem, mozna zrobic samemu ale mc to mc )
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Powiem tak. Kiedyś tam jadałam często, ale przestałam bo zauważyłam, że to żarełko żle na mnie wpływa. Nie chodzi tu o to, ze nie zdrowe itp, ale o to że po wizycie w mc donalds bylam z reguly niezadowolna, wkurzona a nawet agresywna. Moim zdaniem oni cos dodaja do tego jedzenia, żeby otumaniać ludzi. Bez kitu tak myślę. Widzieliscie dokument supersize me na temat mc donalds?
po wizycie w mc donalds bylam z reguly niezadowolna, wkurzona a nawet agresywna. Moim zdaniem oni cos dodaja do tego jedzenia, żeby otumaniać ludzi. Bez kitu tak myślę.
Ale to dziwne, bo ja zupełnie tak nie mam. Wręcz przeciwnie, po takim dobrym obiadku jestem zwykle w wyjątkowo dobrym humorze
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-07-19, 12:57
Jeśli chodzi o McDonalda to mnie obrzydza wszechobecny zapach starego, przesmażonego kilka razy oleju i niezgodność podawanych produktów z tym co pokazują w reklamach (tak, zupełnie jak w "Upadku" z Douglasem).
Mogę dorzucić pewną ciekawostkę a propo restauracji znajdującej się w mojej okolicy. Wyżej wymienionym smrodem można się czasem "delektować" nie tylko w samym McDonaldzie, ale i na dworze w promieniu pięćdziesięciu metrów (wiem bo sprawdzałem).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-07-22, 15:16
Htsz napisał/a:
Jafer napisał/a:
i niezgodność podawanych produktów z tym co pokazują w reklamach (tak, zupełnie jak w Upadku z Douglasem).
chodzi Ci o wygląd?
Tak, niby to samo tylko podrasowany wygląd, ale oglądając reklamy spodziewam się właśnie smakowitego kotleta i świeżych dodatków, a dostaję jakiegoś oklapniętego gniota.
McDonalda lubię za to, że często w nocy jest to jedyne miejsce w okolicy, gdzie można kupić coś do picia. W tamtym roku lubiłam tam jeść lody, bo były tanie, ale to nie w Polsce Kiedyś wkurzało mnie to, że każda wycieczka szkolna musiała kończyć się w McDonaldzie.
______________________________________________________ A tutaj bawię się i piszę o mądrych głupotach
Wiek: 35 Dołączył/a: 21 Lip 2013 Posty: 28 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-07-22, 18:04
Wybitnie nie lubię wizyt w McDonaldsie. Po tamtejszym jedzeniu czuję się jakbym wpakował do żołądka tonę tektury. O niebo wolę inne(najchętniej lokalne, które powstają jak grzyby po deszczu) fast foody.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).