Ja niestety rzadko mam czas na śniadanie (wolę się wyspać niż rano zjeść - fatalny nawyk, wiem). Jeśli jednak już mam ten czas to w zależności od jego ilości robię sobie naleśniki, jajecznicę albo czekoladowe musli (znów zdrowo xD). No i czasem w szkole, tak jak np. dziś) kupię sobie kanapkę (do wyboru: z jajecznicą, kurczakiem, szynką, serem żółtym lub białym, do tego zawsze jakieś warzywa - dziś do białego twarogu była czerwona cebula i papryka ;O)
whin Blogger.Klub
Wysłany:
2013-09-09, 20:18
Mam bloga śniadaniowego i on najlepiej przedstawia, co jem. Owsianki, kasze, ciasta, naleśniki, placki... Dużo eksperymentuję.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).