Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-04-03, 19:13
hmmm... płatki, jajecznica, jogurt albo kanapki. chociaż ostatnio jem rano tylko jogurt, bo wstaje za późno i na nic więcej nie mam przeważnie czasu. a drugie śniadanie w moim przypadku to tylko kanapki.
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-04, 20:33
djmila napisał/a:
Ja przeważnie nic nie jem na śniadanie tylko wypijam kubek mocnej herbatki. W szkole też przeważnie nie jem.. Czyli że śniadanie jem koło 14:30
to na czym Ty w ogóle myślisz w szkole
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-04-05, 04:52
Przeważnie są dwa wyjścia, w tygodniu jak idę do szkoły to kanapka z jakas wedlina czy tam serem albo pasztetem x2 gdzies tak kolo 11 ( na matematyce najlepiej smakuje ). A w weekendy na sniadanie sie nie lapie bo wstaje o 14
Bułeczka z serową posypką i ser biały/pasztet + tarczyn - dni powszednie w szkole.
W weekendy zwykle robimy coś w rodzaju kanapkowego stołu szwedzkiego bądź jajecznicę.
{raz na ruski rok uda mi się zjeść płatki z mlekiem}
Jest na czym i nad czym myśleć :>
______________________________________________________ you talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).