Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-15, 00:21
Śniadanie? Ja mam podobnie jak Ty bo w tym semestrze późno zaczynam zajęcia, więc śniadanie konsumuję koło dziesiątej... Chociaż to zależy kiedy wstanę. A co jem? Zależy na co mam ochotę Czasami robię sobie jajecznicę, tosty francuskie, zwykłe tosty z szynką i serkiem, czasami bez szynki, albo bez serka. Do tego kawa albo herbata. Czasami jakieś płatki z mlekiem... (ale to raczej na drugie śniadanie, które jadam w zależności od tego czy mam na nie ochotę czy nie).
u mnie śniadanie to - jeśli jem na mieście i rano nie mam czasu nic sobie zrobić to obwarzanek. gdy mam czas zjeść w domu, to jest to najczęściej kanapka z serem i majonezem. dziś zrobiłam sobie i mojemu chłopakowi na śniadanie kanapki, na których leżało jajko w koszulce. i to posmarowane majonezem.
do małej ilości wody w garnczku wlewasz łyżkę octu, zagotowujesz, następnie wbijasz tam jajko i widelcem pilnujesz, żeby było w kupie i żółtko było przykryte białym.
stara francuska metoda na zrobienie jajka. nie rozumiem, dlaczego nikt poza mną tego nie robi!
zależy czy wstane przed 6 czy po 6 ;P jak przed 6 to robie sobie kanapeczki najlepiej pomidorem bądź ogórkiem. zazwyczaj jednak mieszam te mini mussli (fitella to sie chyba nazywa) z jogurtem dyniowym robie sobie duza kawe no i oczywiście jakiś owoc. Drugie śniadanie też jem ale to tak o 10 zazwyczaj składa się z jabłek, grapefruita bądź winogron ale to też zależy od pory roku bo latem to tylko maliny i truskawki no i jakieś tam lekkie kanapki. Ogólnie to najważniejszym elementem mojego śniadania są owoce mussli i jogurt no i kawa! bez kawy ani rusz
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).