Wysłany:
2006-11-05, 01:31co jadasz na śniadanie ?
może zaczne od tego:
o której zwykle jecie śniadanie ?
i jakiego typu jest to śniadanie ?
czy poten zjadacie coś jeszcze ? tzw. drugie śniadanie
ja z uwagi na popołudniową formę nauki (taki plan ) śnidanie jadam zazwyczaj koło 10 ^^ i jest to chleb z serkiem albo szynką (lub mix), inna kombinacja to jogurt lub płatki fitness z actimelem ^^ - taki własny patent
jeśli chodzi o drugie sniadanie to wypada ono zwykle w czasie pory obiadowej, ale jak mam tylko czas przed wyjściem to robie sobie kanapeczki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Śniadanie...zazwyczaj nie jem śniadania, a jak jem to jest jakas kanapka lub jogurt. A drugie śniadanie jem w szkole i to jest jabłko lub coś innego owocopodobnego
Snoop dog [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-05, 14:33
Ja jem co mi do ręki wpadnie.Lubie jesc i uwazam ze jedzenie to przyjemnosc.Pozdrawiam wszystkie slicznotki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-11-05, 14:38
hehe ja tez zazwyczaj nei jem sniadania w tygodniu i drugiego tez nie tylko obiad i kolacje ;p na weekendzie to jestm jak wstane 10-12 kanapki z almette:D
to bardzo źle, śniadanie jest wazniejsze od obiadu moim zdaniem, na początek dnia, szczególnie do szkoły potrzeba dawki witamin i tej całej reszty, która napędza komórki
Artur Ownlog.Klub
Wysłany:
2006-11-05, 14:40
jakbym slyszal swoja babke od biologi^^
bajaderka [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-05, 14:47
A nie byłabym tego taka pewna- niektórzy lepiej czują sie nie jedząc śniadania , ja w szkole po zjedzeniu śniadania nia mogę myślec normalnie na sprawdzianie, zawsze piszę go na 2 lub 1.... a jak nie zjem nic, to potrafię napisac na 5.
Nina [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-06, 13:12
Zwykle moje śniadanie zaczyna sie od 9.00 i trwa do15.00
W tym czasie zjadam 4 bułki zwykłe i 4 z kruszonka
Czasem wymieniam bułke na drożdżówkę
Aura [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-06, 15:02
ja zazwyczaj nie jem sniadania w domu tylko w szkole!!!!!są to kanapki różnego rodzaju!!
[ Komentarz dodany przez: Artur: 06-11-2006, 16:59 ]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głosniej sie nie da :>
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-06, 23:12
Hehe, fajny temat Normal niah niah
Ja jestem niegrzeczna, nieposłuszna i niezdyscyplinowana, bo śniadań w domu nie jadam, a jedynie zapycham żołądek herbatką rano (o ile w ogóle zdążę ją zaparzyć ). Jednak pojawia się u mnie coś takiego jak drugie śniadanie i zazwyczaj jest to sałatka albo kanapeczka na uczelni
Artur Ownlog.Klub
Wysłany:
2006-11-07, 15:29
[offtop]
Htsz ma cos w spolnego z maja pania od angielskiego. zadala dzis nam abysmy przez 2 dni pisali co zdjedlismy i wypilismy po kolei
[/offtop]
JA drugich sniadan nie jadam, czsami pierwszym moim posilkiem jest obiad
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).