Ja bloguję od około dwóch tygodni i bardzo mi się to podoba. Nadal się uczę co i jak, ale codziennie dowiaduję się czegoś nowego.
Blog traktuję jak pewnego rodzaju projekt i chcę go systematycznie rozwijać tym bardziej, że związany jest on z moją pasją. Motywacja jest, więc myślę, że tak łatwo nie odpuszczę.
Bloguję już od dobrych pięciu lat (ale wtedy to były blogi któtkostanowe - góra kilka miesięcy i blog został usuwany, miały przeróżną tematykę Obecny blog prowadzę od stycznia tego roku i wreszcie trafiłam na coś, co mnie wciągnęło zupełnie
Ja bloguje od Maja tego roku i mam nadzieje że widać po moich recenzjach że z czasem idzie coraz lepiej I jakoś mi sprawia dużą przyjemność jak widzę że ludzie je czytają a czasem i ktoś skomentuje
______________________________________________________ Książki w Pajęczynie Serdecznie zapraszam na swojego bloga z recenzjami książek!
Bloguję od jakichś ośmiu-dziesięciu lat, jednak w tym okresie miałam dużo długich przerw. Obecnie regularnie piszę dopiero od niecałego miesiąca - miesiąc minie jutro.
Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-03, 23:12
Poprzednich blogów, to ja nawet nie liczę, bo zwykle żyły maksymalnie dwa tygodnie. Dopiero mój aktualny projekt się jakoś trzyma, ale to tylko dzięki czytelnikom wygenerowanym przez social media xD
Bloga prowadzę od maja 2011. Początki były ciężkie, potem dłuuuuższa przerwa. Teraz jesttrochę lepiej, ale i tak przgrywam z czasem i obowiązkami. No ale bloga nie porzucę.
Oczywiście cały czas szukam, czytam, co nowego u innych. Uwielbiam się zaczytywac na blogach.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).