Ja od niedawna mam Iwostin do cery tłustej i trądzikowej (ok 30 zl za 30 ml więc cena przystępna) Świetnie matuje, lekki, nie zatyka porów, nie robi maski, trochę wyrównuje koloryt. Polecam Wam wizytę w kilku aptekach i drogeriach i pozbieranie próbek, zwłaszcza jeśli chce się więcej zainwestować.
Revlon Colorstay - lekki, fajny w nakładaniu, średnio kryjący
Max Factor Facefinity - nie lubię go strasznie, ale to straaaaasznie. Źle współpracuje z moją cerą - jest gumowaty, nierówno się nakłada, ciemnieje.
Na koniec mój ukochany Estee Lauder Double Wear - cudo. Świetnie kryje. Jest idealny.
Ja jestem fanką Rimmel Match Perfection. Na dobrej bazie i z dobrym pudrem trzyma się cały dzień. Do tego fajnie nawilża skórę! Dostosowuje się do odcienia cery!
Ja jestem fanką Rimmel Match Perfection. Na dobrej bazie i z dobrym pudrem trzyma się cały dzień. Do tego fajnie nawilża skórę! Dostosowuje się do odcienia cery!
Och, tak! Odkąd poznałam Match Perfection, nie mam zamiaru kupować nic innego. Często mój tata łapie się za głowę, gdy widzi te ceny, szczególnie, że podkładu używam wraz z pudrem z tej samej serii.
A tak abstrahując, wiecie może, czy w Rossmanie nadal są przeceny?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).