Choć strony różniaste prowadzę od lat, bloga założyłem dopiero w październiku - także niespełna 4 miesiące. Staram się nadrabiać regularnością (w grudniu wyjątkowo był w ogóle nowy dzień codziennie).
Nie załapałem się na blogowanie wtedy, kiedy blogowanie jako coś zupełnie nowego w dziedzinie mediów (2005-2007) było "na topie". Dopiero teraz zacząłem otwierać się na to novum prasowo-komunikacyjne(?) - od jakichś 5 miesięcy - i przyznam, że z wielu względów mi odpowiada.
Jola z Caviarni Blogger.Klub
Wysłany:
2014-02-17, 13:56
Jestem raczkująca w blogowaniu, bo zawsze z wielką rezerwą podchodziłam do prezentowania się w przestrzeni publicznej w takiej formie. Na razie jednak mi się podoba. A mój blog ma raptem dwa miesiące.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).