Histeryczna Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-05, 15:53
Ja pierwszego bloga założyłam jak miałam... no, z 15 lat (rodzice założyli mi internet i koleżanka pokazała blogi). Chyba na mylogu? Ale nie jestem pewna. To był taki typowo wyżaleniowy blog. Potem jakoś się rozkręciłam - tu opowiadanie, tam jakieś wiersze - wszystko na onecie. Aktualnego bloga na bloggerze prowadzę od ponad dwóch lat. Łącznie to ponad 7 lat blogowania
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-07, 23:47
Pierwszy blog założyłem jakieś 4 albo 5 lata temu, szybko jednak straciłem parę do pisania. Potem założyłem kolejny, chcąć się sprawdzić jako recenzent muzyczny, ale to mnie przerosło Obecnego bloga założyłem chyba też jakiś rok temu, choć przez kilka miesięcy miałem dużą przerwę, od początku tego roku wróciłem do pisania
Zawsze było tak, że chciałem robić coś w internecie. W podstawówce założyłem stronę na onecie i wrzucałem tam obrazki, które są zabawne. Przynajmniej wtedy byłem przekonany, że tak jest. Potem założyłem coś na kształt małego blogaska, którego czytałem ja i mój pies. Teraz mam dorastającego, a w przyszłości najlepszego bloga w galaktyce.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).