Htsz, Basia, zgadzam się z tym, co napisaliście. Brałam udział w poprzedniej edycji tego konkursu, właśnie licząc na to, że ktoś się o mnie dowie. I co? Miałam może kilkanaście wejść... Teraz sobie odpuszczę.
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-11-24, 12:54
Tak, zastanawiam się nad wzięciem udziału w tym konkursie. Tym bardziej, że widzę dla siebie odpowiednią kategorię. Bloguję dość krótko, bo od lipca - dlatego nie nastawiam się na nic super. Chcę po prostu zobaczyć, jak to wygląda.
Daria, możesz zobaczyć, nic nie stoi na przeszkodzie. Ja sobie to odpuszczę, bo dla kilkunastu wejść nie chce mi się w to angażować. Raz spróbowałam i na razie wystarczy.
Kto się zdecydował wziąć udział w tym roku i do jakiej kategorii się zgłasza?
Kategorie:
Ja i moje życie
Podróże
Pasje i zainteresowania
Polityka, publicystyka i społeczeństwo
Kultura i popkultura
Twórczość artystyczna
Kulinarne
Profesjonalne i firmowe
Moda i uroda
Blogi nastolatków
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
w tym roku fani(?) ustalali kategorie poprzez głosowanie :-D
Tak... tylko, że ci fani zamiast podawać rozsądne kategorie KONKURSOWE wpisywali swoje tagi i prosili o głosy, bo ich blogi są takie fajne i cool. Nie mogłam się oprzeć zjechania każdego z osobna za idiotyzm... bo sorry, ale tłustym drukiem pisało "podaj swoje kategorie konkursowe", a laski wpisywały: kulinaria, gotowanie, smacznie, dieta itp.
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
mopsta Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 08 Maj 2011 Posty: 36
Wysłany:
2014-01-10, 15:20
Dwa razy wystawiałem swój blog do tego konkursu, zawsze generowało mi to po kilkaset wejść. Teraz też pewnie zgłosiłbym swój blog, ale po prostu jakoś tak zapomniałem o istnieniu "bloga roku".
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).