Ewe-Linka
Prezes w Mamspired
Zaproszone osoby: 3
Imię: Ewelina
Pomogła: 2 razy Wiek: 33 Dołączyła: 17 Lis 2012 Posty: 154 Miasto: Northampton
|
Wysłany:
2013-11-19, 14:01 Blog roku 2013
|
|
|
Co prawda do wystartowania konkursu jeszcze dobre 1,5 miesiąca, ale już o nim głośno, a konkretnie o kategoriach w jakich w tym roku będziemy mogli się zgłaszać. Więcej oczywiście na www.blogroku.pl
Blogerki parentingowe są oburzone, że zabraknie naszej kategorii. Ja nawet nie obstawiałam tego, że ludzie dopuszczą parenting, więc liczyłam na przyłączenie się do kategorii lifestyle, a tu druga kiszka.
Osobiście też uważam, że kategorie są przesadzone i nie dopracowane. Ja i moje życie spokojnie pomieściłoby nastolatki, które zapewne same głosowały na swoją kategorię, a my starszyzna nic.
Zauważyłam też, że wiele niemądrych wprowadzało swoje kategorie (jako etykiety i tagi) i prosiło o głosy myśląc, że konkurs (na bloga roku) trwa i tak moja znajoma podając mi link do zagłosowania na jej kulinarno-parentingowo-lifestylowy blog wypisała takie bzdury, że ją oj**ałam.
W tamtym roku bodajże nie było głosowania, a wyszło Nam to na lepsze niż teraz.
Macie swoje kategorie? Dołączycie? Bo ja pewnie jak w tamtym roku dołączę ze względu na drobną reklamę (to ja, istnieję, chodź zobacz!) jaką może mi zapewnić konkurs. Ostatnio wyszło mi to na korzyść
|
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle. |
|