Wysłany:
2014-01-30, 18:41#blogroku etap II głosowanie
m_okry napisał/a:
Pojawiło się moim zdaniem dobre rozwiązanie - z jednego numeru można zagłosować na dany blog tylko raz, może to zniechęcić osoby chcące wysłać tysiąc smsów na siebie
Jak to pojawiło? tak było zawsze. Pamiętam też pytanie chyba z zeszłego roku:
- czy można kupić 300 starterów i wysłać z nich SMSy na siebie?
- obsługa konkursu odpisała, że można i chyba nie widziała w tym nic złego
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ruszyło Pojawiło się moim zdaniem dobre rozwiązanie - z jednego numeru można zagłosować na dany blog tylko raz, może to zniechęcić osoby chcące wysłać tysiąc smsów na siebie
Zgłosiłem się z ciekawości, jak dobrze wiecie ledwo co skończyłem własną stronę, ale przez bodajże 3 dni miałem średnio 150 wyświetleń na dzień, coś to jednak daje! muszę sprawdzić ile teraz mam, bo głosowanie sms raczej odpuszczam, a kupować 500 starterów w tym miesiącu nie dam rady...
Ostatnio zmieniony przez fred93 2014-01-31, 00:09, w całości zmieniany 1 raz
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-01-31, 00:05
zabawne kupować startery żeby zagłosować w konkursie
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył/a: 06 Wrz 2013 Posty: 39 Miasto: Kraków
Wysłany:
2014-01-31, 00:39
Łączna liczba blogów: 2785. To najmniejszy wynik spośród 9 edycji tego konkursu.
Dla porównania tak to wyglądało w poprzednich latach:
* 2012 - ponad 4 tysiące blogów
* 2011 - 3602 blogów
* 2010 - 4722 blogów
* 2009 - 5980 blogów
* 2008 - ponad 9 tysięcy blogów
* 2007 - ponad 15 tysięcy blogów
Zaś w 2005 i 2006 roku konkurs nie był otwarty na całą blogosferę, ograniczał się tylko do onetu, a mimo to wtenczas brało udział po kilkadziesiąt tysięcy blogów...
Z tego co teraz widzę, w mojej kategorii (pasje i zainteresowania) znalazło się 390 blogów. W zeszłym roku było ich 808.
Wysłany:
2014-02-04, 01:30#blogroku ponad 1001 głosów
Tak zainteresowanie spadało. W zeszłym roku był niewielki wzrost - chyba dzięki pojawieniu się youtuberów.
Niektóre blogi mają już ponad 1001 głosów (w kategoriach: "Ja i moje zycie" oraz "moda i uroda") a jeszcze dwa dni do końca głosowania... Ciekawe jak to się przełoży na wybory jury - bo bycie pierwszym po głosowaniu SMS wcale nie gwarantuje wyboru przez jurora.
Ujawniły się w komentarzach jakieś osoby, które trafiły do Was ze strony konkursu? Ciekawe jak aktywni będą to czytelnicy? a może to konkurencja sprawdzała swoje szanse ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja startowałem z trzema postami z 2013 roku i jestem na 5 stronie w swojej kategorii... Jakbym był na 1, to zwątpiłbym w ludzi. A tak na prawdę chciałem sprawdzić ile będzie wejść przez ten konkurs na stronę, i trochę było.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-02-04, 02:38
1001 głosów to sporo- gratuluję Na moim blogu raczej nikt się nie ujawnił w komentarzach, ale mam bloga od trzech miesięcy wiec może u kogoś bardziej doświadczonego.
Zazdroszczę tym w finałowej 10-tce. Wynik 1001 to imponujące. Nie wiem czy ja sama oddałabym głos na blogi, które czytam. Mimo tego, że ogromnie je szanuję i regularnie odwiedzam.
Gratuluję jeśli jest na forum taka osoba.
U mnie się pojawiły osoby, które przyszły do mnie ze strony konkursu. Ruch jest w sumie całkiem niezły, chociaż nie powala. W każdym razie, żeby było ciekawiej - sprawdziłam i przez cały ostatni rok miałam trochę odwiedzin ze strony konkursu! Startowałam też w zeszłym roku i nie było szału Ale wejścia są.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).