'Koszt sms'a wynosił w tamtym roku 1,23 zł także to nie są jakieś duże pieniądze.
owszem i dochód idzie na cele charytatywne, więc łatwiej przekonać ludzi. Do zdobycia dużej ilości głosów potrzeba jednak grubego portfela lub zaangażowanej społeczności, która Cię wesprze.
W okresie trwania konkursu widuję masę postów związanych z agitacją, ludzie męczą swoich fanów zamiast skupiać się na pisaniu i wspominać o tym przy okazji lub dodać banner na końcu postów (taki, który można potem skasować, więc nie do treści a w szablonie).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja chyba nie wezmę udziału. Brałam kiedyś udział w blogu miesiąca i wejść miałam mało. Wtedy też dowiedziałam się, że ilość klików można ustawić. To mnie zniechęciło do takich konkursów.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył/a: 06 Wrz 2013 Posty: 39 Miasto: Kraków
Wysłany:
2014-01-29, 22:41
Również zgłosiłem się do tego konkursu. Kategoria pasje i zainteresowania. Zaskakuje mnie niska frekwencja w tym roku. W mojej kategorii na ten moment widzę ponad 2 razy mniej blogów niż w zeszłym roku.
Wysłany:
2014-01-29, 23:05#blogroku niecałe 13 godzin do końca pierwszego etapu
kamiltatry napisał/a:
Zaskakuje mnie niska frekwencja w tym roku.
Chyba nie dobije nawet do 3000. W tej chwili jest 2707 zgłoszeń a ten etap kończy się jutro (30.01.2014) o godzinie 12:00. Od 15:00 będzie można głosować.
kamiltatry napisał/a:
W mojej kategorii na ten moment widzę ponad 2 razy mniej blogów niż w zeszłym roku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył/a: 06 Wrz 2013 Posty: 39 Miasto: Kraków
Wysłany:
2014-01-30, 02:26Re: #blogroku niecałe 13 godzin do końca pierwszego etapu
Htsz napisał/a:
Chyba nie dobije nawet do 3000. W tej chwili jest 2707 zgłoszeń a ten etap kończy się jutro (30.01.2014) o godzinie 12:00.
Faktycznie są spore szanse na to, że nie dobije do 3000. Teraz widzę 2722 zgłoszeń .
Htsz napisał/a:
Może to szansa na wygranie w tej kategorii
Hmm... zobaczymy co z tego wyjdzie. Ciekawe czy znacznie mniejsza ilość blogów przełoży się na niższy próg wejścia do TOP 10 w tej kategorii. W zeszłym roku zająłem 21 miejsce przy 146 głosach. Zaś blog, który zajął 10 miejsce, dostał 301 głosów. Wtedy w kategorii "pasje i zainteresowania" było ponad 800 blogów.
Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2014-01-30, 15:27
Ruszyło Pojawiło się moim zdaniem dobre rozwiązanie - z jednego numeru można zagłosować na dany blog tylko raz, może to zniechęcić osoby chcące wysłać tysiąc smsów na siebie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).