No jeśli by człowiek wygrał w totka jakieś nieprawdopodobne kwoty to też by można było myśleć o mieszkanie gdzieś spokojnie, spędzaniu czasu gdzie i kiedy by się chciało
Albo być politykiem/złodziejem..no w sumie..na jedno wychodzi
Lepiej być bogatym i mniej znanym:)
To fakt, ale wiesz, jak będziesz bogata, to sąsiedzi/znajomi będą ci źle życzyć..wiesz z zadrości
niestety daleko nie stać mnie żeby jechać na wakacje, byłam w zakopanym, Bieszczadach . A chciałam jechać na pewno Na Kretę, do Hiszpanii , Chorwacji bo tam jest pięknie.
Tata ma taką a nie inną pracę, więc wynajmuje z kolegami domy w Barcelonie i Amsterdamie, więc mogę sobie korzystać i czasami jak akurat nikogo nie ma pojechać na wakacje. Poza tym moi rodzice mają obsesję na punkcie rodzinnych wycieczek i ciągają nas ze sobą po egzotycznych krajach. Nazwiedzałam się Dubaju, Egiptu, Dominikany, Włoch, Tunezji i innych miejsc. Za to nigdy w polskich górach nie byłam
Moje wielkie marzenie to wycieczka po całych stanach, safari w Kenii, Indie i Japonia
łał Zazdroszczę, siedziałam w Barcelonie 2 miesiące, kocham Hiszpanię, mogłabym tam na stałe mieszkać
Stany i Indie też są na mojej liście wymarzonych wycieczek, zresztą moim marzeniem jest zwiedzenie całego świata.
Do tej pory zwiedziłam Włochy, Francję, Hiszpanię, Austrię, Chorwację, Czarnogórę, Bułgarię, Andorę i Węgry.
o, dodam jeszcze, że niesamowicie zazdroszczę mojej koleżance, bo ostatnio pojechała sobie na miesiąc do Australii. Chociaż z moim lękiem przed wszelkim robactwem nie wiem, czy odważyłabym się tam pojechać
Byłam: Czechy , Niemcy, Egipt, Turcja, Teneryfa (Wyspy Kanaryjskie)
W tym roku jadę do Paryża (nie mogę się doczekać)
Ale najbardziej chciałabym zamieszkać w Anglii
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).