ja zgłosiłam się na ostatnią chwilę, bo wkleiłam do siebie link do strony głównej blog roku, a nie konkretnie do strony z moim blogiem, ale i tak w tym dniu ruch na moim blogu wzrósł o 200%.
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2014-02-04, 16:18
Zgłosiłam się tak, by zobaczyć z czym to się je. Bloguję dopiero 7 miesięcy.
Ale powiem, że jak na tak krótki czas, to jest bardzo dobrze, jestem na początku dziewiątej strony w swojej kategorii. Duży odzew w postaci wysyłania SMS przez moich znajomych też mnie bardzo zadziwił. Pozytywnie.
Wydaje mi się trochę dziwny konkurs, jest na pewno sporo osób które zrobiły drobne zakupy.
Jeśli o wejścia chodzi, to u mnie macie gwarantowane odwiedzenie bloga z tego forum. Zobaczyłam większość udzielających się osób i nie musicie brać udziału w konkursie
Wysłany:
2014-02-04, 17:01#blogroku ilość odwiedzin ze strony konkursu
GoodByAccident napisał/a:
Zobaczyłam większość udzielających się osób i nie musicie brać udziału w konkursie
wiesz, że to można rozumieć dwuznacznie ?
np. blogi są tak kiepskie, że się nie nadają bądź nie mają szans ;=D
Linka Kruszla, tylko w tym dniu? Pamiętaj, że jakość ruchu powinno się oceniać przez pryzmat czasu spędzonego na stronie i liczby przeglądanych podstron. Ktoś może mieć 500 wejść z konkursu ale trwających średnio 10 sekund - czyli zerowy zysk.
macie ustawione rel=nofollow na linku konkursowym? Jak nie, to dodajcie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja zgłosiłam się na ostatnią chwilę, bo wkleiłam do siebie link do strony głównej blog roku, a nie konkretnie do strony z moim blogiem, ale i tak w tym dniu ruch na moim blogu wzrósł o 200%.
Bo pewnie był jako "ostatnio dodane" czy coś w ten deseń na głównej BR. Też tak wchodziłam na blogi z ciekawym opisem
Ja jestem zadowolony, ruch się zwiększył, a kilka osób w komentarzach się odezwało. Wynik aż mnie zadziwił, bo po trzech dniach byłem na 29 pozycji, teraz spadłem na 51, ale to i tak wielkie zaskoczenie. W następnym roku celuję w pierwszą dziesiątkę.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-02-04, 21:18
gratuluję wszystkim, powinniśmy sobie tutaj urządzić konkurs na 'blog miesiąca' a co nam brakuje przynajmniej nikt nie będzie musiał kupować starterów
gratuluję wszystkim, powinniśmy sobie tutaj urządzić konkurs na 'blog miesiąca' a co nam brakuje przynajmniej nikt nie będzie musiał kupować starterów
To by było A co będzie wygraną? Może promowanie tego bloga przez miesiąc na forum - gdzieś w pasku bocznym ? Tylko trzeba by jakieś kryteria odpowiednie wprowadzić
Wysłany:
2014-02-04, 22:49Re: #blogroku ilość odwiedzin ze strony konkursu
Htsz, PaniPedagog
Tak, bo właśnie w tym dniu byłam jeszcze na 3 stronie. U mnie jest bardzo słaby ruch. Wiem, że wyświetlenia bloga to zasługa unikalnych użytkowników, którzy powinni być na stronie jak najdłużej, a nie wchodzić i wychodzić, ale to na razie nie ma dla mnie znaczenia. Ruch oczywiście już wrócił do normy, bo ja jestem w tym gronie blogów bez "złamanego głosa", więc ile mnie można było dostrzec to ktoś jednak weszedł
Basia napisał/a:
GoodByAccident napisał/a:
To by było A co będzie wygraną? Może promowanie tego bloga przez miesiąc na forum - gdzieś w pasku bocznym ? Tylko trzeba by jakieś kryteria odpowiednie wprowadzić
Świetny pomysł!
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-02-04, 23:13
Ja tutaj Dziubki oprócz pomysłu wiele nie mogę więcej zrobić. Jestem tylko użytkownikiem, może przeczyta nas jakiś Pan Administrator i coś pomoże.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).