gratuluję wszystkim, powinniśmy sobie tutaj urządzić konkurs na 'blog miesiąca' a co nam brakuje przynajmniej nikt nie będzie musiał kupować starterów
Moim zdaniem pomysł bardzo fajny. Pozostaje kwestia kryteriów, za co nagradzać, żeby dany blog mógł być przez określony czas wyróżniony/promowany, etc..
Można by było brać pod uwagę np. aktywność użytkownika na forum, ale różnie bywa z atrakcyjnością wszystkich blogów. Ktoś może się dużo udzielać, ale blog jest cały czas w fazie dopracowywania i wtedy Ci, którzy udzielają się rzadziej, a mają już fajne (pod różnymi wzdględami) blogi, nie poczują się fajnie.
Można by też urządzić jakiś rodzaj zgłaszania blogów, które warto promować - tylko nie mam pomysłu, jak takie coś ogarnąć - w osobnym wątku, czy cosik takiego?
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
te osierocone dzieci to też trochę takie... bardzo hm, wykorzystywane.
W sensie chyba widziałam 4/5 blogów na moim profilu fb, które namawiały czytelników:
Oddaj głos, bo wszystko idzie na osierocone dzieci
Takie trochę i te dzieci przez tych blogerów wykorzystane.
No nie wiem z drugiej strony wiem, że pewnie dużo dostali dzięki temu konkursowi. Więc może to taka dwustronna współpraca...
może ja gdybym głosy zbierała, nie mówiłabym o osieroconych dzieciach
Dobrze, że nie podano imion i nazwisk tych dzieci.
Ja się doczłapałam na 33. pozycję - nie jest źle W przyszłym roku powinno być lepiej, ale nie wiem czy mi się chce w tym brać udział znowu. Fajnie o tym konkursie napisał Jacek Kotarbiński, ma chłop trochę racji http://kotarbinski.wordpr...alenie-kopydem/
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył/a: 06 Wrz 2013 Posty: 39 Miasto: Kraków
Wysłany:
2014-02-14, 10:42
Ja z kolei zająłem 19 miejsce. Ponad 2 razy mniejsza ilość blogów (w porównaniu do zeszłego roku) w kategorii "pasje i zainteresowania" jednak nie przełożyła się na znacznie niższy próg wejścia do TOP 10. W tym roku dostałem 168 głosów (o 22 więcej niż w poprzedniej edycji), zaś minimalna ilość głosów potrzebnych do III etapu była niższa o 32. Zabrakło mi 101 głosów.
Poza tym odczułem wyraźny spadek zainteresowania tym konkursem. W tym roku miałem tylko ok. 50 wejść na bloga ze strony konkursu - bardzo słaby wynik. W zeszłym roku tych wejść było kilka razy więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).