Wysłany:
2014-02-27, 20:55#blogroku gala 2013 | WYNIKI
Oglądacie galę?
Właśnie trwa na żywo (zapomniałem o tym w ogóle). http://blogroku.pl
Mamy już pierwszych zwycięzców:
W kategorii profesjonalne i firmowe: Jak Oszczędzać Pieniądze (jakoszczedzacpieniadze.pl) - Michał Szafrański
Twórczość artystyczna: Lifenotes (blog.lifenotes.pl) - Grzegorz Stykowski
Polityka, publicystyka i społeczeństwo: Halo Ziemia (haloziemia.pl) - Konrad Kruczkowski
Kulinarne: Jadłonomia (jadlonomia.com) - Marta Dymek
Podróże: Z2Strony (z2strony.pl) - Magdalena Jurkowska–Bogusz i Tomasz Bogusz
Nastolatków: Jessika Chińcza (pamietnik-jessiki.blogspot.com) - blog Jessiki Chińczy
Ja i moje życie: Epizody z Bezrobocia (idziesiec.pl) - autor anonimowy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Moda i uroda: POZIOM (poziomeg.blogspot.com) - Aleksandra Szepczyńska
Pasje i zainteresowania: Manufaktura Radości (manufaktura-radosci.blogspot.com) - Małgorzata Dawid
Kultura i popkultura: Are You Watching Closely? (areyouwatchingclosely.pl) - Dominik Sobolewski
Wyróżnienie Specjalne od Onetu: Mr. Vintage (mrvintage.pl) - Michał Kędziora, Jestem Mobi (jestem.mobi) - Monika Mikowska, Polimaty (polimaty.tv) - Radosław Kotarski
Blog blogerów: Halo Ziemia
Wyróżnienie główne: Jak oszczędzać pieniądze? - Marcina Skowrońskiego, Kołem się toczy (kolemsietoczy.pl) - Karola Wernera
Nagroda główna: Blog Roku 2013 - Halo Ziemia - Konrada Kruczkowskiego
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaczytana Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Paź 2013 Posty: 38 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-03-04, 19:04
Piękne te wszystkie blogi, aż m wstyd jak skromnie mój wygląda:P
Te blogi są naprawdę pełne profesjonalizmu i dobrze przygotowane. Widać, że ludzie się znają na rzeczy. Uważam ,że zwycięscy są jak najbardziej zasłużeni
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).