Pierwszy blog założyłam chyba w 2007 roku... Skasowałam go i trochę żałuję. Drugi, który jest również już zapomnieniem w 2009. Później była dłuuga przerwa.
Pierwszego bloga założyłam w 2010 roku, więc już 14 lat temu od tamtej pory ciągle bloguje, ale tych blogów trochę było... szukam odpowiedniego miejsca dla siebie i odpowiedniej tematyki. Nie chce pisac "o sobie", więc szukam różnych tematow, ale często mi czegoś jeszcze brakuje.
Jestem obecnie w trakcie zakładania bloga o tematyce kulinarnej . Wiem, że to już oklepany temat ale uwielbiam gotować i fotografować moje wytwory, więc postanowiłam to w jakiś sposób uwiecznić - ot tak, dla siebie.
Aktualnego bloga zacząłem tworzyć jakiś miesiąc temu ale potem miałem sporą przerwę ale pare dni temu zacząłem go dokańczać i pierwszego posta dodałem tak naprawdę 04.07.2014r
ja zaczęłam od października 2013, ale każdego dnia przekonuję się jak mało jeszcze wiem w tym temacie
[ Dodano: 2014-07-09, 20:03 ]
yoohoo napisał/a:
Jestem obecnie w trakcie zakładania bloga o tematyce kulinarnej . Wiem, że to już oklepany temat ale uwielbiam gotować i fotografować moje wytwory, więc postanowiłam to w jakiś sposób uwiecznić - ot tak, dla siebie.
U mnie na blogu też jest wątek kulinarny. Życzę powodzenie i wytrwałości w prowadzeniu bloga
Imię: Gosia
Wysłany:
2014-08-26, 14:53
Jesssuuuu!!!
Jak czytam te wszystkie wpisy: "Bloga zaczęłam pisać już w podstawówce", czuję się jak prehistoryczny stwór, a taka stara nie jestem. Przynajmniej tak się nie czuję.
Jak ja do podstawówki zapychałam, to o komputerze nawet się nie marzyło (no dobra może i się marzyło, ale raczej, żeby porysować sobie w paint'cie, albo poukładać puzzle, albo uciekało się przed stworkami... przepraszam, pamiętam jeszcze u wujka tetris 3D, ale nie wiem w ogóle w jakiej to technologii komputerowej było), a jakiś tam internet (w ogóle ktoś wiedział co to słowo znaczy??? ) szczególnie wśród dzieciaków był nie do pomyślenia.
Ja swojego bloga rozpoczęłam niecałe pół roku temu (no będzie gdzieś tak 5 miesięcy) i to grubo po 18 urodzinach, wiem, że mogłabym wcześniej, ale jeszcze wtedy nie czułam pociągu, by dzielić się z innymi.
Zaczęłam na blogspocie i do tej pory nie zdążyłam go jeszcze zdradzić. A co przyszłość pokaże, to zobaczymy.
Imię: Arek
Wysłany:
2014-09-16, 22:35
Ja bloga zacząłem pisać w sierpniu 2011 roku, więc stukło już 3 lata. Nie pamiętam, co skłoniło mnie do pisania, ale chyba reportaż w radiowej czwórce poświęcony właśnie blogowaniu, który słuchałem jadąc autem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).